Instagram: Τι απαντάς όταν το Facebook σου προσφέρει 1 δισ. δολάρια

    Από: Startup Team

Στην ερώτηση του αν «θα πωλούσε ξανά» το Instagram στο Facebook κλήθηκε να απαντήσει ο Κέβιν Σίστρομ, συνιδρυτής και πρώην CEO της δημοφιλούς κοινωνικής πλατφόρμας, κατά η διάρκεια συνέντευξης του στην εκδήλωση του «The New York Times DealBook», την Τετάρτη.

Και η απάντηση του δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρη. Σύμφωνα με το Business Insider, ο Σίστρομ απάντησε χαρακτηριστικά «Όταν κάποιος σου προσφέρει 1 δισ. δολάρια για 11 ανθρώπους, τι του απαντάς;», αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν θα άλλαζε την απόφαση του και θα ξαναέκανε το ίδιο.

Ο Κέβιν Σίστρομ συν-ίδρυσε το Instagram το 2010 και την πούλησε στο Facebook το 2012 για 1 δισ. δολάρια. Τα επόμενα χρόνια είχε ρόλο CEO στην εταιρεία, μέχρι την αποχώρηση του το 2018. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ο Σίστρομ και ο συνιδρυτής της εφαρμογής, Μάικ Κρίγκερ αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την εταιρεία, εξαιτίας της «έντασης» που υπήρχε στις σχέσεις τους με τον Μαρκ Ζουκερμπερκ.

Μάλιστα, ο Σίστρομ σταμάτησε να κάνει αναρτήσεις στο Instagram αρκετά πριν την αποχώρηση του, το Σεπτέμβριο του 2018, κάτι που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Η τελευταία του ανάρτηση ήταν στις 20 Μαΐου του 2018.

Πηγή: Insider.gr