Jeff, μια επαναστατική υπηρεσία καθαρισμού ρούχων στην Ελλάδα

    Από: Startup Team

Η Jeff είναι μία startup επιχείρηση με ένα πρωτοποριακό επιχειρηματικό μοντέλο franchise που εισέρχεται στην Ελληνική αγορά με το επιτυχημένο  “The Good, Good life”, που σημαίνει ότι το άτομο που έχει πρόσβαση στην εφαρμογή Jeff όπως και στα Beauty Jeff και Fit Jeff, έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες που χρειάζεται για να ζήσει καλά, να φαίνεται ή να αισθάνεται καλά.

Η Mr. Jeff παρέχει βολικές, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού ρούχων και στεγνού καθαρίσματος για όλους τους πελάτες του. Οι νέοι που έχουν περιορισμένο χρόνο είναι από τους πιο πιστούς πελάτες της Mr. Jeff σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή – που είναι διαθέσιμη σε συσκευές Android και iOS – ή στον ιστότοπο, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν την ακριβής τοποθεσία, την ώρα και την ημέρα παραλαβής. Ένας οδηγός επισκέπτεται το σπίτι του πελάτη παίρνει τα ρούχα, τα καθαρίζει, τα σιδερώνει και τα επιστρέφει σε μόλις 48 ώρες.

Η υπηρεσία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μηνιαία συνδρομή (subscription) και είναι ειδικά σχεδιασμένη για εκείνον που πρέπει να είναι πάντα συνδεδεμένος με τεχνολογικές λύσεις, να έχει εύκολη πρόσβαση σε μια εφαρμογή και να έχει τον έλεγχο του χρόνου και των επιλογών του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Mr Jeff κέρδισε ένα νέο τμήμα της αγοράς, καθώς το 60% των πελατών της Mr Jeff δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ άλλες υπηρεσίες πλυντηρίου.

Εκτός από το επιχειρηματικό μοντέλο της Jeff στον καθαρισμό ρούχων, υπάρχει μια ακόμη υπηρεσία αφιερωμένη στη κόμμωση και την ομορφιά, η οποία ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιούνιο με το όνομα ” Beauty Jeff ” και που σήμερα γιορτάζει το άνοιγμα του πρώτου Salon στην Αργεντινή . Επιπλέον, η Jeff ανακοινώνει τις υπηρεσίες γυμναστικής, με όνομα Fit Jeff, οι οποίες θα αρχίσουν να λειτουργούν τους επόμενους μήνες. Και οι δύο λειτουργούν με το επιχειρηματικό μοντέλο franchise με τον ίδιο τρόπο όπως η Mr. Jeff.

Ιστορικό

H Jeff είναι μια startup επιχείρηση που δημιουργήθηκε το 2015 από 3 εικοσάχρονους Ισπανούς επιχειρηματίες, με την βοήθεια του προγράμματος Bbooster. Η εταιρεία προσφέρει πλύσιμο ρούχων, στεγνό καθάρισμα και παράδοση στο σπίτι σε όλη την Ευρώπη, Λατινική Αμερική, Μέση Ανατολή, Ασία.

Τον Δεκέμβριο του 2019, η Mr. Jeff έλαβε 12 εκ. δολάρια (10.4 εκ ευρώ) στον πρώτο γύρο χρηματοδότησης από την All Iron Ventures. Ο πρώτος γύρος πρόσθεσε 3.5 εκ. δολάρια (περισσότερο από 3 εκ. ευρώ) που επιτεύχθηκαν σε προηγούμενες επιχειρήσεις από αξιόλογους Ευρωπαίους επιχειρηματίες όπως ο Albert Armengol, Διευθύνων Σύμβουλος της Doctoralia, Jeroen Merchiers, Διευθύνων Σύμβουλος της Airbnb Europe, Μέση Ανατολή και Αφρική. NX Corp ,

Η Mr. Jeff έχει ήδη βραβευτεί με αρκετά βραβεία μεταξύ των οποίων τα European Centers των Καινοτόμων Εταιρειών 2017, Νέοι Εμπειρογνώμονες της Βαλένθια το 2017 και Σύμφωνα με την Google, η εταιρεία ήταν μία από τις 20 καλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο το 2017.

Επικερδές και Προσοδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο

“ Το application προσφέρει μοναδική ευκαιρία για τους Έλληνες επιχειρηματίες που αναζητούν μια νέα επαγγελματική ευκαιρία με γρήγορο ROI” ανέφερε ο Eloi Gómez CEO και συν-ιδρυτής της Jeff. “Η έρευνα έδειξε πως 78% των ανθρώπων σκέφτονται το πλύσιμο των ρούχων ως η πιο βαρετή δουλειά σπιτιού. Εμείς μεταμορφώνουμε την δουλειά αυτή σε κάτι πιό εύκολο και ευχάριστο.”

O Eloi Gómez  αναφέρει πως το franchise θα επιστρέψει τη επένδυση στη διάρκεια των 18 μηνών, με κέρδη 3365 ευρώ μετά από 12 μήνες. Τα franchises θα λάβουν δυνατή υποστήριξη στο κομμάτι του marketing αλλά και στα logistics με μηδενικό κόστος για τον πρώτο χρόνο. Με την ψηφιακή μας προσέγγιση και τα προγράμματα εγγραφής (subscription), σκοπεύουμε να αλλάξουμε την παραδοσιακή λειτουργία του κλάδου του στεγνού καθαρίσματος.

To franchise της Mr. Jeff απεδείχθη επιτυχές μέχρι και σήμερα μιας και το εργατικό δυναμικό της εταιρείας έχει ήδη αυξηθεί σε 500 άμεσους υπαλλήλους και περισσότερους από 3.500 έμμεσους υπαλλήλους παγκοσμίως. Οι επιλογές υπηρεσιών περιλαμβάνουν εφάπαξ παραγγελίες καθώς και μηνιαίες συνδρομές. Με δύο διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής, μετρητά και κάρτα, οι υπηρεσίες της Mr. Jeff είναι προσβάσιμες σε ολόκληρο τον πληθυσμό της Ελλάδας.

Για επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να ανοίξουν Mr. Jeff στην Ελλάδα, περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο franchise.mrjeffapp.com αλλά και με email στο franchises@mrjeffapp.com