LABBOK: Η ελληνική εταιρεία με τα premium βιολογικά, vegan καλλυντικά, την ξύλινη eco συσκευασία και τις low waste πρακτικές.

    Από: Startup Team

Μια νέα πρόταση στην περιποίηση προσφέρει η ελληνική εταιρεία LABBOK, μέσα από μια πλούσια γκάμα premium βιολογικών καλλυντικών προϊόντων. Η εταιρεία δημιουργήθηκε έπειτα από πολυετή έρευνα μιας ομάδας φαρμακοποιών και χημικών, οι οποίοι χάρη στην εξαιρετική εμπειρία τους δημιούργησαν προϊόντα που ξεχωρίζουν στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά. Τα προϊόντα LABBOK έχουν διακριθεί στο διεθνή διαγωνισμό Pure Beauty 2019 στην κατηγορία «Καλύτερα Φυσικά Συστατικά» και στην κατηγορία «Καλύτερη Συσκευασία». Είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που αυτή τη στιγμή είναι πιστοποιημένη από την LEAPING BUNNY INTERNATIONAL για vegan και cruelty free.

Τα προϊόντα είναι 100% φυσικά, 100% vegan και έχουν από τα υψηλότερα ποσοστά πιστοποιημένων βιολογικών συστατικών στην αγορά. Είναι κατάλληλα για ομοιοπαθητική.

Στις κρέμες θα βρείτε μοναδικά συστατικά, όπως το ιπποφαές, η αγριοτριανταφυλλιά, το εκουιζέτο, το ρόδι και το τσάι μάτσα που αποδεδειγμένα ενυδατώνουν και ενεργοποιούν την αποτοξίνωση και την αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας. Αυτό που κάνει τα προϊόντα LABBOK τόσο ξεχωριστά, ανατρέποντας τα δεδομένα των μέχρι τώρα βιολογικών καλλυντικών, είναι ότι συνδυάζουν 100% ενεργά, αγνά, φυσικά συστατικά με υπέροχες υφές  που απορροφώνται άμεσα χωρίς να αφήνουν ίχνη λιπαρότητας, εξασφαλίζοντας μια εντυπωσιακά υγιή, νεανική λάμψη στην επιδερμίδα.

Oι συσκευασίες είναι χειροποίητες, ξύλινες, ανακυκλώσιμες και παράγονται από ξυλουργούς. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι zero to low waste μιας και το ξύλο που χρησιμοποιείται για τις συσκευασίες είναι κομμάτια προς απόρριψη στην εγχώρια ξυλουργική και οι κόκκοι στα προϊόντα της προέρχονται από καρπούς που ‘’περισσεύουν΄, οι οποίοι θρυμματίζονται και χρησιμοποιούνται ως απολεπιστικά.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να δημιουργήσει βιολογικά προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητας που χτίζουν συνεργατικά το δέρμα και ενεργοποιούν την ανάπλασή του από τις βαθύτερες στιβάδες. Η διαδικασία παραγωγής ακολουθεί green eco πρακτικές και ελέγχεται από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προϊόν.

Τα προϊόντα διατίθενται σε μεγάλα spa και κεντρικά σημεία πώλησης στην Ελλάδα και την Κύπρο. Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι και η εισαγωγή τους στην Σκανδιναβία και κάποιες ακόμα ευρωπαϊκές χώρες.

Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ακολουθήσετε την LABBOK στους παρακάτω συνδέσμους:

Website: www.labbok.gr

Facebook: www.facebook.com/labbok.gr/

Instagram: www.instagram.com/labbok.gr/?hl=el