Μια νέα πρόταση στην περιποίηση φέρνει η LABBOK, μέσα από μια γκάμα premium 100% φυσικών, vegan και βιολογικών καλλυντικών

    Από: Startup Team

‘’ Συνδέεται η ομορφιά με την ολιστική ευεξία ; Απαντήσαμε ΝΑΙ και δημιουργήσαμε τη LABBOK’’. Τζίνα Μπόκαρη, Brand Manager
Δήμητρα Μπόκαρη, Φαρμακοποιός

Τι σας οδήγησε να ξεκινήσετε αυτό το εγχείρημα ;

H προσωπική μας ευαισθητοποίηση στη προστασία του περιβάλλοντος, η εμπιστοσύνη μας στη δύναμη της φύσης, σε συνδυασμό με την αγάπη μας στη φυσική ομορφιά και την ολοένα και μεγαλύτερη επιθυμία του κόσμου να στραφεί προς τις φυσικές λύσεις, μας οδήγησαν να ξεκινήσουμε ένα νέο project που λείπει απο την ελληνική αγορά. Αποτυπώσαμε τις δικές μας καθημερινές συνήθειες περιποίησης στη φιλοσοφία της εταιρείας και τα προιόντα μας.

Ποιά η διαφορά μεταξύ φυσικού και βιολογικού προιόντος; Γιατί να επιλέξω βιολογικά προιόντα;

Ενα φυσικό προιόν συνήθως εμπεριέχει χημικές ενώσεις και συντηρητικά με σκοπό την βελτιστοποίηση ιδιοτήτων όπως: το άρωμα, η υφή και η διάρκεια ζωής. Αντίθετα, τα βιολογικά προιόντα είναι πάντα και φυσικά, έχουν αυστηρότερες προδιαγραφές, υπόκεινται σε συνεχείς ελέγχους, δεν υφίστανται επιβλαβείς επεξεργασίες ή προσθήκη χημικών συντηρητικών. Όλες οι πρώτες μας ύλες είναι πιστοποιημένες βιολογικές από έγκυρους διεθνείς φορείς.

Πείτε μας λίγα λόγια για τα προιόντα σας. Γιατί είναι τόσο αποτελεσματικά;

Το αποτέλεσμα που πετυχαίνουν τα προιόντα μας είναι ένα υγιές, λαμπερό και περιποιημένο δέρμα με διάρκεια στο χρόνο. Δραστικά συστατικά, όπως το ιπποφαές, το εκουιζέτο και το ρόδι, ενεργοποιούν την αναγέννηση των κυττάρων και αποτοξινώνουν την επιδερμίδα. Στη LABBOK, με την εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία της ομάδας μας, δημιουργούμε 100% ενεργές, αποτελεσματικές, φυσικές συνθέσεις με τα υψηλότερα ποσοστά βιολογικών, αγνών συστατικών στην αγορά. Χαρακτηριστικό τους οι υπέροχες υφές, η φυσική μυρωδιά και η απουσία χημικών συντηρητικών.

 

Ποιά είναι τα αγαπημένα σας προιόντα;

Δήμητρα Μπόκαρη: Ως δημιουργός του, το δικό μου must have είναι το 2 σε 1 Gel απολέπισης με κόκκους μύρτιλλου. Είναι εντυπωσιακό που αλλάζει μορφή όταν έρθει σε επαφή με το νερό.

Tζινα Μπόκαρη: Εγώ, θα διαλέγω πάντα το Serum, έναν ορό πλούσιο σε μοναδικά έλαια που κάνει θαύματα στο ξηρό και ταλαιπωρημένο μου δέρμα.

 

Ποιό πρότυπο ομορφιάς προβάλλει η LABBOK?

Ομορφιά δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε, αλλά η εναρμόνιση του ‘’μέσα’’ και του ‘’έξω’’ μας. Ένα τέτοιο πρότυπο, χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο που είναι φροντισμένος, ευαισθητοποιημένος, πλήρως ενημερωμένος που ψάχνει την υψηλή ποιότητα και είναι κάποια βήματα μπροστά από την εποχή του.

Οι low to zero waste πρακτικές που εφαρμόζετε είναι σπάνιες για τα ελληνικά δεδομένα. Πως το πετυχαίνετε;

Δεν πετάμε τίποτα που μπορεί να ξανά χρησιμοποιηθεί! Oι συσκευασίες φτιάχνονται από κομμάτια προς απόρριψη στη ξυλουργική, τα οποία συλλέγονται και δημιουργούν τις μοναδικού design, ξύλινες, ανακυκλώσιμες συσκευασίες μας. Επιπλέον, οι κόκκοι απολέπισης προέρχονται από καρπούς που ‘’περισσεύουν’΄ και επαναχρησιμοποιούνται. Η διαδικασία παραγωγής ακολουθεί eco πρακτικές και ανακυκλώνουμε από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προϊόν.

Τι στοίχημα έχετε κερδίσει μέχρι στιγμής και ποιο είναι το όραμα σας για την LABBOK;

Έχουμε διακριθεί διπλά στο διεθνή διαγωνισμό Pure Beauty Awards 2019 στις κατηγορίες ‘’καλύτερα φυσικά συστατικά’’ και ‘’καλύτερη συσκευασία’’, ενώ είμαστε η μοναδική ελληνική εταιρεία που εχουμε Cruelty Free πιστοποίηση απο την Leaping Bunny. Σκοπός μας είναι να τοποθετήσουμε το ελληνικό βιολογικό καλλυντικό στο ράφι, στη περίοπτη θέση που του αρμόζει και οραμά μας γίνουμε πρεσβευτές ενός ολιστικού τρόπου υγείας και ομορφιάς, διατηρώντας στο μέγιστο την ποιότητα και την καινοτομία των προιόντων μας.