Νέα Εταιρική Ταυτότητα για τη modulus A.E

    Από: Startup Team

Η modulus Α.Ε, ως πάροχος τηλεφωνίας και ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο των VoIP τηλεπικοινωνιών, συστήνει στο κοινό τη νέα της εταιρική ταυτότητα που επικοινωνεί πλήρως τους στόχους και τις φιλοδοξίες του οργανισμού ως προς την εξέλιξη του, όσο και ως προς το μέλλον του χώρου εν γένει.

Η modulus επανασχεδιάζει το λογότυπο της φέρνοντας στο προσκήνιο, μέσα από τη χρήση των 5 dots, τη δύναμη του δικτύου της, τόσο σε τηλεπικοινωνιακό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο διεθνών και εγχώριων συνεργασιών και διασυνδέσεων, χαρακτηριστικά που αποτελούν την κινητήριο δύναμη της εταιρείας και θεμελιώδες στοιχείο στη γενικότερη αξιοπιστία του brand της modulus.

Ταυτόγχρονα το νέο ανθρωποκεντρικό και “futuristic-tech” visual identity που υιοθετεί η εταιρεία στον επικοινωνιακό της σχεδιασμό, ενσωματώνει πλήρως την αποστολή, τις αξίες και τη φιλοσοφία της εταιρείας αναφορικά με τη δημιουργία μακρόπνοων σχέσεων με τους πελάτες της και την ανάπτυξη βιώσιμων B2B τηλεπικοινωνιακών λύσεων και υπηρεσιών.

Το νέο εταιρικό website  ενσωματώνει όλα εκείνα που η modulus εκπροσωπεί: αξιοπιστία, καινοτομία και συνεχής εξέλιξη, απόλυτη διαφάνεια και σεβασμό. Οι καθαρές σχεδιαστικές γραμμές και η γενικότερη mobile-first και user-friendly αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας, προσφέρουν τη δυνατότητα μιας εύκολης και ουσιαστικής περιήγησης στον χρήστη, με άμεση πρόσβαση σε όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να κατανοήσει και να λάβει τις βέλτιστες αποφάσεις για την κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών του αναγκών.

Ο κ. Πέτσας, Managing Director της modulus δήλωσε σχετικά:

Η νέα εταιρική ταυτότητα, αντανακλά με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες, τη φιλοσοφία και την αποστολή της modulus A.E και αποτελεί ηχηρή δήλωση για τη συνέχιση της προσπάθειας κάθε μέλους της ομάδας μας ώστε να φέρουμε – το αύριο των τηλεπικοινωνιών, σήμερα –”.

Επισκεφθείτε το www.modulus.gr για να ανακαλύψετε τη νέα μας εταιρική ταυτότητα.