Νέα συνεργασία για την Ira Media με την Madame Coco

    Από: Startup Team

Η Ira Media ξεκίνησε στρατηγική συνεργασία με την Madame Coco, μεγάλη πολυεθνική αλυσίδα με είδη οικιακής χρήσης (όπως λευκά είδη, διακοσμητικά κ.λπ), που έρχεται στην Ελλάδα αυτόν το Σεπτέμβριο.

Η εταιρεία έχει φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης ισχυρού δικτύου καταστημάτων στην Αθήνα και σε συνέχεια σε όλη την Ελλάδα, με το πρώτο να ανοίγει στο Χαλάνδρι. Η Ira Media έχει αναλάβει τη χάραξη ολοκληρωμένης στρατηγικής επικοινωνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ira Media εμπλούτισε πρόσφατα το πελατολόγιό της και με άλλη μία νέα συνεργασία, συγκεκριμένα με το New York College. Η συνεργασία αφορά σε ενέργειες τηλεοπτικής προβολής καθώς και σε ολοκληρωμένο πακέτο προβολής του NYC στο Μουντομπάσκετ 2019 (TV, Radio & Digital).

«Οι νέες συνεργασίες μάς δίνουν ιδιαίτερη χαρά, καθώς αποτελούν ένα νέο πεδίο όπου μπορούμε να προσεγγίζουμε τις προκλήσεις ολιστικά, χρησιμοποιώντας σειρά καινοτόμων εργαλείων και αλληλένδετων υπηρεσιών, τόσο για τα παραδοσιακά Μέσα όσο και για το digital, ώστε να μεγιστοποιήσουμε το RoI του πελάτη», δήλωσε η Μαρία Θεοδωροπούλου, Client Service Director της Ira Media.

Πηγή: marketingweek.gr