Νέο Deal και με την WIND απο τον Βαγγέλη Μαρινάκη;

    Από: Startup Team

Αν υπήρχε μετρητής επιχειρηματικών κινήσεων, τότε σίγουρα την εποχή αυτή ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ήταν στην πρώτη γραμμή!

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως έκλεισε το deal για την αγορά της Forthnet, «πακέτο» στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το συνδρομητικό κανάλι της NOVA. Έχοντας ήδη ο Βαγγέλης Μαρινάκης έναν μιντιακό όμιλο, στον οποίο υπάρχει και το ONE. Κανάλι το οποίο πρόσφατα εξασφάλισε μία από τις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας.

Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να επεκταθεί και στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας και όχι μόνο.

Πληροφορίες του sportime.gr αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έχει στα πλάνα του να κάνει κίνηση για την αγορά της WIND!

Μία κίνηση η οποία δεν φαίνεται να είναι και τόσο «ξένη» προς τον ίδιο. Υπό την έννοια πως ήδη υπάρχει μία συνεργασία ανάμεσα σε Forthnet και WIND. Επίσης, ο Σωκράτης Κομινάκης έχει διατελέσει πρόεδρος της εταιρίας στην Ελλάδα.

Οι σχέσεις του οποίου είναι γνωστές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς αμφότεροι διατηρούν μία σχέση φιλίας ετών, όπως και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Παράλληλα είναι μαζί και στη Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς ο Κομινάκης βρίσκεται στο τιμ ιδιοκτησίας της αγγλικής ομάδας.

Αν μη τι άλλο οι κινήσεις αυτές δείχνουν την οικονομική δύναμη, όπως και δυνατότητα, που έχει αυτή τη στιγμή ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αλλά και την έντονη επιχειρηματική του δραστηριότητα, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, στην οποία έρχεται να προστεθεί και η αποκάλυψη του sportime.gr για την αγορά της WIND!

Πηγή: Dikaiologitika.gr