Νέους αναβαθμισμένους ρόλους αναλαμβάνουν 6 στελέχη της PfB

    Από: Startup Team

Η  People for Business, στα πλαίσια της ανάπτυξής της, προχωρά σε σημαντικές αλλαγές στο εσωτερικό της, αναβαθμίζοντας τον ρόλο έξι στελεχών της. Ειδικότερα:

Ο Πάνος Μπαλτάς, που εντάχθηκε στην People for Business το 2010, αναλαμβάνει τον ρόλο του Partner, HR Advisory, συντονίζοντας τους πυλώνες των συμβουλευτικών και στρατηγικών έργων της εταιρείας. Παράλληλα, είναι μέλος του Executive Committee. Έως τώρα κατείχε τη θέση του Director | Special Projects. Νωρίτερα ο Πάνος είχε εργαστεί στην Manpower και στη Probank, ενώ διαθέτει πτυχίο στα Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Η Αθηνά Περατινού, ιδρυτικό στέλεχος της People for Business, αναλαμβάνει πλέον το ρόλο του Manager στο Office, Group CEO. Mέλος του Executive Committee από την πρώτη στιγμή, διατηρεί εποπτικό ρόλο της συνολικής οικονομικής & λειτουργικής διαχείρισης των εταιρειών του Ομίλου.  Στο παρελθόν η Αθηνά είχε διατελέσει παρόμοιους ρόλους στον ευρύτερο κλάδο του τουρισμού.

Ο Νίκος Βασιλός, που ξεκίνησε στην People for Business ως Senior Consultant τον Μάρτιο 2019 και εξελίχθηκε σε Manager, Premium Selection, αναλαμβάνει τον ρόλο του  Director, People and Culture, έχοντας στην ευθύνη του τις υπηρεσίες Επιλογής Στελεχών (Selection), των Κέντρων Αξιολόγησης (Development Centres) και της Yπηρεσίας Eπανατοποθέτησης (Οutplacement). Ο Νίκος, από το 2021 είναι μέλος του Executive Committee και της Ομάδας Στρατηγικής της εταιρείας. Πριν από την People for Business εργάστηκε στις Webhelp,  Ιcap και Coca Cola σε ρόλους, που καλύπτουν το ευρύτερο φάσμα του Human Resources. Έχει σπουδάσει Δημόσια Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο HR, στο ALBA.

Η Λύδια Καρυανάκη, που εντάχθηκε στο δυναμικό της People for Business από τον Νοέμβριο 2020 ως Consultant, εξελίχθηκε σε Assistant Manager και πλέον σε Manager, People and Culture. Παράλληλα, από το νέο της ρόλο, θα  συμμετέχει στο Executive Committee και στην Ομάδα Στρατηγικής της εταιρείας. Πριν από την People for Business, εργαζόταν για 8 χρόνια στη  Folli Follie, ως HR Business Partner. Έχει σπουδάσει Marketing και International Human Resources Manager στο Manchester Metropolitan University.

Ο Δημήτρης Ρουμπής εντάθηκε στο δυναμικό της People for Business τον Ιούνιο του 2022, ως Consultant. Πλέον, αναλαμβάνει ρόλο Project Manager στο Τμήμα Special Projects, στην Διεύθυνση People and Culture της People for Business. Ο Δημήτρης προέρχεται από τον τραπεζικό χώρο (Alpha, Εμπορική, Citibank), έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο HR, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η Χριστίνα Μπατζάκη εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας από τον Ιούλιο του 2021, ως Consultant, στο τμήμα Special Projects. Πλέον, αναβαθμίζεται σε Senior Associate, Advisory της People for Business. Η Χριστίνα, νωρίτερα, είχε εργαστεί σε Compensation & Ben consulting στην Willis Towers Watson. Έχει σπουδάσει μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.