Ποιοι κολοσσοί θα μας απασχολήσουν το 2020 και γιατί

    Από: Startup Team

Οι αναλυτές του «Bloomberg Intelligence», που παρακολουθούν περίπου 2.000 εταιρείες σε τομείς όπως η ενέργεια, η τεχνολογία, το λιανικό εμπόριο και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, προσδιόρισαν εκείνες τις εταιρείες που είναι έτοιμες να λανσάρουν προϊόντα ή υπηρεσίες με δυνατότητες στο προσεχές μέλλον, καθώς και εκείνες που αντιμετωπίζουν ασυνήθιστες προκλήσεις.

Οι αναλυτές έλαβαν υπόψη τους την αύξηση των εσόδων, τα περιθώρια, το μερίδιο αγοράς, το χρέος και άλλους παράγοντες, όπως οι οικονομικές συνθήκες, και κατέληξαν σε ένα κατάλογο εταιρειών που θα μας απασχολήσουν σίγουρα στο μέλλον.

8. Toyota

Ο πρόεδρος Akio Toyoda, εγγονός του ιδρυτή, διευθύνει την ταχεία μετατροπή της Toyota σε μια εταιρεία «κινητικότητας».

7. Roku

Τα κομμάτια είναι στη θέση τους για την Roku Inc. η οποία διατηρεί το προβάδισμά της στις ΗΠΑ έναντι της Apple TV και της Amazon.com Inc. για το 2020.

6. Samsung

Ο νοτιοκορεάτικος τεχνολογικός κολοσσός προχωράει προς τον κόσμο του 5G και των αναδιπλώμενων κινητών.

5. Netflix

Μετά από την πολυετή κυριαρχία του στο κόσμο του streaming, το Netflix έχει να αντιμετωπίσει νέους παίκτες, όπως Disney και Apple.

4. Kraft Heinz

Το ερώτημα για την Kraft Heinz Co είναι εάν η νέα διοίκηση μπορεί να φέρει ανάκαμψη.

3. CD Projekt

Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής βίντεο παιχνιδιών της Πολωνίας, θα μπορούσε να κερδίσει τις προβλέψεις των αναλυτών για τις πωλήσεις του 2020 με το λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού «Cyberpunk 2077» τον Απρίλιο. Το παιχνίδι θα μπορούσε να πουλήσει 20 εκατομμύρια κομμάτια το 2020.

2. Beyond Meat

Η εταιρεία μπορεί να υπερασπιστεί το «προβάδισμά» της στα κατεψυγμένα μπιφτέκια και κρέατα ενάντια σε νεοεισερχόμενους, υποθέτοντας ότι θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στην καινοτομία και την παραγωγικότητα.

1. Bayer

Η Bayer αγόρασε τη Monsanto για 63 δισ. δολάρια και απομάκρυνε τους επενδυτές. Μία διάλυση μπορεί να αποκαταστήσει την αξία της εταιρείας και να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες των επενδυτών.

Πηγή: fortunegreece.com