Πώς ανταποκρίθηκαν οι επιχειρηματίες – επωφελούμενοι της #AFI στην κρίση του Covid-19;

    Από: Startup Team

The Process

▶️ The Process ! O Μελενίκου Χάρης την περίοδο της καραντίνας, δημιούργησε την ιστοσελίδα του studio γυμναστικής – personal training www.theprocess.gr καθώς και Youtube και Instagram κανάλι στα οποία υπάρχει μια ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη ασκήσεων που μέρα με τη μέρα αναπτύσσεται. Στόχος η πιο ενεργή ενασχόληση με το online Personal training, με ατομικές προπονήσεις εξ-αποστάσεως.

Μπορείτε να τα δείτε εδώ:

💡His Story: Το The Process είναι studio γυμναστικής – personal training στη Θεσσαλονίκη. Δημιουργήθηκε το 2018 με μοναδικό σκοπό να μάθει ο κόσμος την αξία και τα οφέλη της γυμναστικής και να αλλάξει τη σκέψη των ανθρώπων οδηγώντας τους σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.



Pet Vet Care Shop!

▶️ Pet Vet Care Shop! Mε το πρόγραμμα διαχείρισης κτηνιατρείου, ο πελάτης έχει άμεση επαφή καθώς μπορεί να μπει και ο ίδιος και να παρακολουθήσει όλο το ιστορικό και τα προσέχη ραντεβού.

Μέσω Social Media, φιλτράρονται όλα τα περιστατικά ώστε να αποφευχθούν ανωφελες μετακινήσεις στο κτηνιατρείο.

Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τους πελάτες, καθώς έχουν καταφέρει η δουλειά τους να γίνει πιο εύκολη και να γίνουν η πρώτη τους σκέψη όταν κάτι δεν πάει καλά, κερδίζοντας έτσι και τον ανταγωνισμό!

💡Their Story: Το κτηνιατρείο Pet Vet Care Shop ξεκίνησε το 2017 στο Χαϊδάρι από τη συνεργασία του κτηνιάτρου Μπούρνου Πέτρου και του εκπαιδευτή Σουλιμιώτη Θεόδωρου οι οποίοι ένωσαν την πολυετή εμπειρία τους και την αγάπη τους για τα ζώα!

Ένα σύγχρονο κτηνιατρείο με χειρουργικό και παθολογικό τμήμα και με συνεργασίες με πιστοποιημένα εργαστήρια και κλινικές συναδέλφων για εξειδίκευση. Επίσης υπάρχει 24ωρη κάλυψη επειγόντων περιστατικών και σύντομα θα λειτουργήσει και ακτινολογικό τμήμα! Στην αίθουσα αναμονής θα βρείτε ένα πλήρως εξοπλισμένο pet shop με εξαιρετικής ποιότητας τροφές και αξεσουάρ, ενώ το τμήμα grooming με εμπειρία 19 χρόνων θα αναλάβει τον καλλωπισμό του σκύλου αλλά και της γάτας σε συνδυασμό με δωρεάν κλινικό έλεγχο!

🎯 Δείτε το κανάλι τους στο Youtube: bit.ly/Pet_Vet_Care



We Train Because We Care

▶️ We Train Because We Care! Online Σεμινάρια (Webinars) για την εκπαίδευση του σκύλου σας! Δείτε εδώ περισσότερα: bit.ly/2JWXfNs

💡His Story: Ο Τομαζίνος Δημήτρης ξεκίνησε να εκπαιδεύει σκυλους απο τη νεαρή του ηλικία. Στα 14 του εκπαίδευσε σε πλήρη βασική υπακοή ένα αδέσποτο με βάση το αγγλικό πρότυπο που ηταν άγνωστο τότε στην Ελλάδα.

Το 2015 μεσω της We Train Because We Care εχει καταφέρει να βοηθήσει περισσότερα κατοικίδια και τους ιδιοκτήτες όχι μόνο σε ζητήματα εκπαίδευσης αλλα και διατροφής και περιποίησης καθως στο e-shop wetrainbecausewecare.gr μπορεί να βρει κάποιος πιστοποιημένα και βραβευμένα προϊόντα.

Με τη βοήθεια της #AFI το 2020 κατάφερε να ανοίξει το πάρκο σκύλων – συνεδριακό χωρο Forestland στις Αφίδνες Αττικής!

Μάθε περισσότερα εδώ: www.wetrainbecausewecare.gr


Nutree

▶️ Δες την προσφορά της Nutree, που παράγει ωμοφαγικές μπάρες ενέργειας χωρίς ζάχαρη, vegan και χωρίς γλουτένη και θα τις βρείτε σε 5 μοναδικές γεύσεις!

🌰 Stay Home, Nutree Pack! 25% έκπτωση και δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!

💡Their Story: O Αναστάσης και ο Φαίδωνας, δύο φίλοι και πλέον συνεργάτες ίδρυσαν τη NUTREE με ένα κοινό όραμα: τη δημιουργία του πρώτου ελληνικού brand που στοχεύει να εντάξει υγιεινά σνακ από αγνές και αυθεντικές πρώτες ύλες στην καθημερινότητα όλων μας.

Μάθε περισσότερα εδώ: www.nutree.gr



Jenny Blond

▶️ Δες την προσφορά του Jenny Blond, του μεγαλύτερου online καταστήματος με αυθεντικά vintage ρούχα στην Ελλάδα!

👗1+1 – 20% στις online αγορές και ισχύει για όλα τα vintage ρούχα!

💡Their Story: Δημιουργήθηκε από τις αδερφές Νάνσυ και Κική Στρατάκη με πολλή αγάπη για τη μόδα και την ανάγκη τους να φτιάξουν κάτι μέσα από το οποίο μπορούν να εκφράζονται δημιουργικά!

Το Jenny Blond υποστηρίζει το slow fashion movement και συμμετέχει στην προστασία του περιβάλλοντος. Λέει όχι στην αλόγιστη κατανάλωση ρούχων με σύντομη ημερομηνία λήξης. Προτείνει ρούχα που έχουν που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο!