Project Agora: Στη λίστα των Financial Times με τις Ταχύτερα Αναπτυσσόμενες Εταιρείες στην Ευρώπη

    Από: Startup Team

Ως μία από τις 1.000 πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη αναγνωρίστηκε το Project Agora, σύμφωνα με την ετήσια λίστα των Financial Times.

Το Project Agora εξασφάλισε την 325η θέση στην πανευρωπαϊκή κατάταξη και την 11η θέση στον τομέα της Διαφήμισης. Στη λίστα εμφανίζονται πέντε εταιρείες με έδρα την Ελλάδα και τρεις με έδρα την Κύπρο.

Η λίστα FT1000, η οποία δημοσιεύεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με την εταιρία ερευνών Statista, αξιολογεί τα οικονομικά αποτελέσματα των εταιρειών την τελευταία τετραετία (2017-2020).

Το Project Agora ιδρύθηκε το 2016 και αποτελεί μια  εταιρία του ThinkDigital Group (TDG), ενός από τους κορυφαίους ομίλους Marketing & Commerce τεχνολογίας στην περιοχή ΕΜΕΑ.

Με έδρα την Κύπρο και φυσική παρουσία σε Αθήνα, Πάτρα, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Πράγα, Ντουμπάι, Ριάντ, Κάιρο, Μπογκοτά και Σάο Πάολο, το Project Agora απασχολεί 120 εξειδικευμένους επαγγελματίες. Αποτελεί τον έμπιστο τεχνολογικό συνεργάτη για περισσότερους από 9.000 διαφημιζομενους και 2.600 ψηφιακούς εκδότες και e-retailers που επιθυμούν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους στις ταχύτατα αναπτυσσόμενες αγορές των περιοχών ΕΜΕΑ και LATAM.