Στο Netflix η νέα ταινία του Hercules Film Fund, που διευθύνεται από τον Πάρι Κασιδόκωστα

    Από: Startup Team

Το Hercules Film Fund και η Rhea Films ανακοίνωσαν την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας τους «Unicorn Store» στο Netflix, στις 5 Απριλίου, στην οποία πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Όσκαρ Brie Larson, κάνοντας παράλληλα και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο.

Το Hercules Film Fund (HFF) είναι ένα fund ειδικού σκοπού που διευθύνεται από τον Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση και επικεντρώνεται στη χρηματοδότηση ανεξάρτητων κινηματογραφικών παραγωγών, κυρίως στις ΗΠΑ και Ευρώπη. Παραγωγός των ταινιών του Hercules Film Fund είναι η Rhea Films LLC, η οποία διευθύνεται από τους Terry Dougas και Jean-Luc De Fanti.

Μέχρι σήμερα, το HFF έχει χρηματοδοτήσει ή συγχρηματοδοτήσει ταινίες όπως το «GOOD TIME» (σε σκηνοθεσία των αδελφών Safdie, με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson, επίσημη επιλογή για το Φεστιβάλ Καννών 2017), το «AMERICAN MADE» (πρωταγωνιστής ο Tom Cruise και σκηνοθεσία του Doug Liman) και το «SIMPLE FAVOR» (πρωταγωνιστές οι Blake Lively και Anna Kendrick, σε σκηνοθεσία Paul Feig, και παγκόσμια διανομή από Lionsgate).

Τα επερχόμενα εγχειρήματα του Fund συμπεριλαμβάνουν το «I AM MOTHER» με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με δύο όσκαρ Hillary Swank και το «CHAOS WALKING», σε σκηνοθεσία του Doug Liman, με πρωταγωνιστές τους Tom Holland και Daisy Ridley, και παγκόσμια διανομή από τη Lionsgate.

Η Brie Larson υποδύεται την Κιτ, μια 20χρονη μοναχική ονειροπόλο, η οποία αρνείται να μεγαλώσει και να φερθεί ως ενήλικας. Όταν την διώχνουν από τη σχολή καλών τεχνών, η Kit αναγκάζεται να μετακομίσει πίσω στο σπίτι των γονιών της και να ξεκινήσει μια προσωρινή δουλειά γραφείου. Όμως, ενώ αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να συμπεριφέρεται ως ενήλικας πλέον, γνωρίζει έναν μυστηριώδη πωλητή (Samuel L. Jackson) ο οποίος προσφέρεται να εκπληρώσει το μεγαλύτερο παιδικό της όνειρο: την ευκαιρία να βρει έναν μονόκερο.

Μετά την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, η ταινία Unicorn Store θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 5 Απριλίου.

Πηγή: Epixeiro.gr