Στον «αέρα» το eshop της Holland & Barrett του Ομίλου FOURLIS!

    Από: Startup Team

Live βγήκε το πολυαναμενόμενο eshop της Holland & Barrett του Ομίλου FOURLIS συμπληρώνοντας τα 3 πρώτα καταστήματα που είχαν ανοίξει τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο του 2023.

Όπως παρατηρήσαμε την κατασκευή του eshop ανέλαβε η ATCOM S.A., όπως επίσης είχει αναλάβει και την κατασκευή του eshop της IKEA. Ένα ξεχωριστό eshop που δεν έχουμε συνηθίσει, το οποίο διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό και μπαίνει δυναμικά σε έναν ανταγωνιστικό κλάδο. Με τη VIVA σαν κύριο provider για τις πληρωμές και άλλες επιλογές όπως η Paypal και η αντικαταβολή. Εκτός του κλασικού Home Delivery και η Holland & Barrett επέλεξε τη BOX NOW που συνεχίζει και αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς.

H Holland and Barrett είναι μία βρετανική αλυσίδα στον τομέα του Health and Wellness. Με ιστορία άνω των 150 ετών, παρουσία σε περισσότερες από 18 χώρες και περισσότερα από 1600 καταστήματα. Στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία είναι μία πολύ ισχυρή αλυσίδα, όπου έχει περισσότερα από 800 καταστήματα, γεγονός που την κάνει νο1 στον τομέα της. Ο Όμιλος Fourlis ξεκινά από την Ελλάδα μία πολύ μεγάλη επένδυση 120 φυσικών καταστημάτων σε 3 χώρες Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία.

Το eshop της Holland and Barrett είναι γεγονός και μπορείτε να το βρείτε στο: www.hollandandbarrett.gr/

 

Ας δούμε πως ξεκίνησε και τον Ιανουάριο το πρώτο κατάστημα στην Κηφισιά: