Συνεχίζει τις επενδύσεις στη Θεσσαλονίκη η EY

    Από: Startup Team

Tην αποφασιστικότητα της ΕΥ Ελλάδος να συνεχίσει να επενδύει στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, με στόχο -μεταξύ άλλων- να μετατρέψει το γραφείο της στην πόλη σε κέντρο καινοτομίας, εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ελεγκτικών, φορολογικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, Παναγιώτης Παπάζογλου, με αφορμή την επέκταση και τον εκσυχρονισμό των γραφείων της.

«Ανέκαθεν, η Θεσσαλονίκη για εμάς, στην ΕΥ, αποτελούσε υψηλή προτεραιότητα καθώς είναι η “γενέτειρα” πολλών και σημαντικών ελληνικών επιχειρήσεων, αλλά και μια πηγή νέων ταλέντων, ανθρώπων με αξιόλογες δεξιότητες και γνώσεις. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα, για να μετατρέψουμε το γραφείο μας σε ένα κέντρο καινοτομίας και παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, το οποίο θα παρέχει άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και σημαντικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε νέους επιστήμονες» σημείωσε ο κ.Παπάζογλου.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από περισσότερα από 20 χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη και αναγνωρίζοντας τη σημασία της πόλης ως επιχειρηματικού κέντρου, “η ΕΥ επεκτείνεται και εκσυγχρονίζει τα γραφεία της, προσλαμβάνοντας, παράλληλα, νέα στελέχη και παρέχοντας ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε νέους επιστήμονες της Βόρειας Ελλάδας. Πλέον, τα γραφεία της, στο κέντρο της πόλης, διαθέτουν εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις, υποστηρίζοντας την παροχή όλου του εύρους των υπηρεσιών της ΕΥ (Ελεγκτικές Υπηρεσίες & Υπηρεσίες Διασφάλισης, Φορολογικές Υπηρεσίες, Υπηρεσίες Χρηματοοικονομικών Συμβουλών & Υποστήριξης Συναλλαγών, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες), με την παράλληλη υποστήριξη του παγκόσμιου δικτύου της εταιρείας” υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο Κωνσταντίνος Κατσαγάννης, Associate Partner στο τμήμα Διασφάλισης της ΕΥ Ελλάδος και επικεφαλής του γραφείου της ΕΥ στη Θεσσαλονίκη, τόνισε: «Είμαστε περήφανοι για τα νέα μας γραφεία, τα οποία ευελπιστούμε πως θα εξελιχθούν σε ένα κέντρο που θα παρέχει πρωτοπόρες υπηρεσίες και μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους πελάτες μας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ