Συνεργασία της TeamViewer με την Deutsche Welle

    Από: Startup Team

Η Deutsche Welle, ο διεθνής ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της Γερμανίας, ανακοινώνει τη συνεργασία με την TeamViewer για την υποστήριξη ΙΤ για το παγκόσμιο δίκτυο ανταποκριτών της. Με την εφαρμογή Enterprise Connectivity Suite Tensor της TeamViewer, η ομάδα IT της Deutsche Welle, που βρίσκεται στη Βόννη και το Βερολίνο, μπορεί να συνδεθεί με ασφάλεια εξ αποστάσεως με τους φορητούς υπολογιστές και τα smartphone των υπαλλήλων της. Λειτουργώντας σε περίπου 140 χώρες σε όλο τον κόσμο, όταν υποβάλλονται αιτήματα υποστήριξης, η ομάδα IT μπορεί να επιλύσει προβλήματα γρήγορα και εύκολα.

Κατά τη διάρκεια επιλογής της TeamViewer, τα εκτεταμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας της λύσης Tensor έπαιξαν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην απόφαση της Deutsche Welle. Αυτά περιλαμβάνουν ενιαία σύνδεση, επεκτάσιμη και ευέλικτη διαχείριση δικαιωμάτων μέσω πρόσβασης υπό όρους και κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Επιπλέον, η λύση μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα στο υπάρχον τοπίο πληροφορικής της Deutsche Welle με ενσωματώσεις σε υπηρεσίες όπως το Microsoft Intune και το Teams.

Ο Thomas Rieger, IT Requirements Management και Coordination στη Deutsche Welle τόνισε: “Οι φορητοί υπολογιστές και τα smartphones είναι σημαντικά εργαλεία εργασίας για τους δημοσιογράφους μας που πρέπει να λειτουργούν αξιόπιστα, ειδικά σε έκτακτες ειδήσεις. Ωστόσο, εάν παρουσιαστούν προβλήματα, η ομάδα πληροφορικής μας μπορεί τώρα να αντιδράσει γρήγορα χρησιμοποιώντας το TeamViewer Tensor και επομένως μπορούν να συνεχίζουν ομαλά την ανταπόκρισή τους. Δεδομένου ότι οι ανταποκριτές μας επεξεργάζονται συχνά ευαίσθητες πληροφορίες, η σταθερή και ασφαλής σύνδεση μέσω της TeamViewer είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντική για εμάς».

Ο Jan Junker, Executive Vice President Solution Sales & Delivery στην  TeamViewer μας δηλώνει: «Έχουμε προσαρμόσει το TeamViewer Tensor ειδικά στις απαιτήσεις μεγάλων εταιρειών. Η λύση μπορεί να κλιμακωθεί όπως απαιτείται και καθιστά δυνατή την πρόσβαση σε συσκευές όλων των ειδών γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή, προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε αυτά και να παρέχουν βοήθεια. Ειδικότερα, εταιρείες και οργανισμοί παγκοσμίως, όπως η Deutsche Welle, το χρησιμοποιούν για να κάνουν την υποστήριξη πληροφορικής τους σημαντικά ταχύτερη και αποτελεσματικότερη».