Συνεργασία We4All με Things Green AE Ltd

    Από: Startup Team

Things Green και we4all, δύο καινοτόμοι οργανισμοί με κοινωνικές και περιβαλλοντικές ευαισθησίες, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε Κύπρο και Ελλάδα με απώτερο σκοπό να συμβάλλουν ενεργά στην δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης μέσα από στοχευμένες δράσεις και εκδηλώσεις.

Από το 2004, η Things green ασχολείται με την εξοικονόμηση ενέργειας, την ανακύκλωση και την ανάπτυξη της μεθόδου φύτευσης GATE trees in a can, ενώ οι συνεργάτες της έχουν συμμετάσχει σε πάνω από 150 συνέδριά που αφορούν το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη. Η εταιρεία έχει στο δυναμικό της μια πλήρως καταρτισμένη ομάδα συνεργατών, που απαρτίζεται από επιστήμονες, μηχανολόγους μηχανικούς, φυσικούς, γεωπόνους και μηχανικούς περιβάλλοντος.

Η we4all είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός που στοχεύει να αφυπνίσει τις κοινωνίες μέσα από δραστηριότητες ενάντια στην κλιματική αλλαγή και τις ραγδαίες περιβαλλοντικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα ανά το παγκόσμιο. Κάνοντας εύκολο για τους ανθρώπους να φυτεύουν δέντρα και να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους, η we4all είναι μια μεγάλη οικογένεια με ένα κοινό όραμα.