TailWind και Skai™ ανακοινώνουν την αποκλειστική συνεργασία τους για την Ελλάδα

    Από: Startup Team

H TailWind, εταιρία του ομίλου TDG, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Skai  στις περιοχές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής και τις Σκανδιναβικές χώρες. Οι δύο εταιρίες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρέχουν στους σύγχρονους marketers ένα κορυφαίο εργαλείο που τους δίνει την δυνατότητα να λαμβάνουν data-driven αποφάσεις, να διαχειρίζονται εύκολα τις omnichannel καμπάνιες τους και να πετυχαίνουν αποτελεσματικά τους στόχους τους.

Η κορυφαία παγκοσμίως πλατφόρμα της Skai (προηγουμένως Kenshoo) επιτρέπει σε brands και agencies να διαχειρίζονται, να βελτιστοποιούν και να αυτοματοποιούν τη διαφημιστική τους δραστηριότητα μεταξύ όλων των καναλιών paid search, paid social, retail media και apps. Σε συνδυασμό με την εξειδίκευση της TailWind στην τοπική αγορά και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, οι δύο εταιρίες παρέχουν μία ολιστική λύση στους marketers για την ενοποίηση των δεδομένων τους, την κατανόηση των καταναλωτών σε πραγματικό χρόνο και τη βελτιστοποίηση της διαφημιστικής τους δαπάνης.

«Η συνεργασία μας με την TailWind είναι κομβική για την παρουσία της Skai στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή και μάς δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε ένα πρωτοποριακό εργαλείο σε ακόμα περισσότερες επιχειρήσεις και οργανισμούς που επενδύουν στην omnichannel παρουσία τους», δηλώνει ο Dan Shering, Regional VP EMEA της Skai. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την TailWind για αυτόν τον σκοπό, μία εταιρία με εξειδίκευση στην τοπική αγορά, διεθνές δίκτυο και αναγνωρισμένη αξία στον χώρο του Ad-tech και Mar-tech.»

Η Εύα Χριστοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της TailWind EMEA δήλωσε: «H Skai αλλάζει τις ισορροπίες στον χώρο του marketing, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο που τα brands σχεδιάζουν και εκτελούν την στρατηγική τους, για πάνω από 10 χρόνια. Μέσα από τα δεδομένα και τα εργαλεία ανάλυσης και καταγραφής που προσφέρει η πλατφόρμα, οι marketers μπορούν να λαμβάνουν αποδοτικότερες αποφάσεις και να αξιοποιούν στο έπακρο την omnichannel παρουσία τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την τεχνολογία και τις λύσεις που θα τους επιτρέπουν να παραμένουν μπροστά από τις τάσεις με σιγουριά και αυτοπεποίθηση».