TeamViewer & SAP ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ψηφιοποιήσουν τις εργασίες αποθήκης με την επαυξημένη πραγματικότητα (AR)

    Από: Startup Team

Οι λύσεις επαυξημένης πραγματικότητας (AR) Frontline της TeamViewer ενισχύουν SAP® Extended Warehouse Management με ροές εργασιών που βασίζονται σε AR, δημιουργώντας πιο ανθεκτικές και ευέλικτες αλυσίδες εφοδιασμού

H TeamViewer, κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος λύσεων απομακρυσμένης συνδεσιμότητας και ψηφιοποίησης, ανακοίνωσε σήμερα την ενσωμάτωση της εταιρικής πλατφόρμας επαυξημένης πραγματικότητας (AR), Frontline, με την εφαρμογή SAP® Extended Warehouse Management (SAP EWM). Με το TeamViewer Frontline Augmented Reality, μια εφαρμογή εγκεκριμένη SAP από την TeamViewer και μέρος του χαρτοφυλακίου cloud της βιομηχανίας της SAP, οι πελάτες μπορούν να βελτιώσουν περαιτέρω τις διαδικασίες logistics στο SAP EWM και να ενδυναμώσουν το εργατικό δυναμικό τους με επιλογή AR που συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας και στη δημιουργία πιο αποτελεσματικών διαδικασιών σε ολόκληρη την αποθήκη και τα logistics τους στις επιχειρήσεις.

Ο Stefan Krauss, SVP, General Manager Discrete Industries and Energy & Natural Resources στη SAP, σχολίασε: «Οι επιπτώσεις από τις πρόσφατες παύσεις στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού έγιναν αισθητές σχεδόν από όλους. Οι εταιρείες που έχουν προσαρμοστεί ταχύτερα έχουν αναπτύξει ευέλικτες εφαρμογές διαχείρισης αποθήκης όπως η SAP EWM, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσαρμόζονται γρήγορα σε εξωγενείς παράγοντες και να ανταποκρίνονται γρήγορα στις προκλήσεις της ζήτησης, της προσφοράς και του εργατικού δυναμικού. Τώρα με την ενσωμάτωση της λύσης επιλογής όρασης με βάση το AR της TeamViewer, μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να δημιουργήσουν πιο ανθεκτικές αλυσίδες εφοδιασμού που είναι επίσης οικονομικά αποδοτικές στη λειτουργία».

Ο Alfredo Patron, Executive Vice President Business Development της TeamViewer, σχολίασε: «Η συνεργασία μας με τη SAP είναι βασισμένη σε ένα σύνολο κοινών στόχων: καινοτομία και αναστάτωση μέσω τεχνολογιών αιχμής που υποστηρίζουν τις εταιρείες στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους. Η λύση επιλογής οράματος βελτιώνει σημαντικά τις εισερχόμενες και εξερχόμενες διαδικασίες της αποθήκης, με αποτέλεσμα ταχύτερους ρυθμούς επιλογής, καλύτερη ακρίβεια και, τελικά, υψηλότερη ικανοποίηση πελατών. Επιπλέον, μειώνει τον χρόνο εκπαίδευσης των εργαζομένων σε ένα περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων των εργαζομένων».

Η ενσωμάτωση με το Frontline και το SAP EWM επιτρέπει στις επιχειρήσεις να συνδέουν άμεσα τους εργαζόμενους σε αποθήκες και logistics σε πραγματικό χρόνο με τα κρίσιμα δεδομένα και τις πληροφορίες που χρειάζονται για την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Οι ροές εργασίας που βασίζονται σε AR παρέχουν οδηγίες βήμα προς βήμα στους εργαζόμενους σε έξυπνα γυαλιά και φορητές συσκευές που τους επιτρέπουν να εργάζονται χωρίς χέρια, βελτιώνοντας τα ποσοστά επιλογής κατά μέσο όρο κατά 10-15 % και μειώνοντας τα ποσοστά σφαλμάτων κοντά στο μηδέν. Ταυτόχρονα, νέες πληροφορίες δεδομένων επιστρέφονται στην εφαρμογή SAP EWM ακριβώς στο σημείο της εργασίας για να επιτραπεί η συνεχής επικύρωση και βελτιστοποίηση της διαδικασίας που μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

Αυτή η ενοποίηση είναι το πιο πρόσφατο βήμα της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ TeamViewer και SAP και προσθέτει στη βελτιωμένη αξία που έχει ήδη πραγματοποιηθεί με ενσωματώσεις στο SAP Field Service Management και στο SAP Service and Asset Manager, αμφότερα μέρος του χαρτοφυλακίου της SAP Digital Supply Chain. Η δέσμευση και η συνεχής επένδυση της TeamViewer στη συνεργασία της με τη SAP αναγνωρίστηκαν πρόσφατα με ένα  SAP Pinnacle Award στην κατηγορία «Εφαρμογή συνεργατών – Industry Cloud».