Τι καινούριο φέρνει στα καταστήματά της η ΑΒ Βασιλόπουλος

    Από: Startup Team

Τις νέες ιδέες σε προϊόντα και κατηγορίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του σύγχρονου καταναλωτή και σύντομα θα φιλοξενηθούν μέσα από ειδικά διαμορφωμένους χώρους στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσίασε χθες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Βασίλης Σταύρου, στο πλαίσιο μίας επετειακής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στον «Ελληνικό Κόσμο» για τους προμηθευτές και τους συνεργάτες, με αφορμή τον εορτασμό των 80 χρόνων της αλυσίδας.

«Για εμάς ο άνθρωπος είναι πάντα στο κέντρο. Μέσα από τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας, τους προμηθευτές μας, αντλούμε ενέργεια, ζωή και δύναμη για να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο. Σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά. Γιατί, για εμάς, κάθε πελάτης είναι μοναδικός! Κι όπως ο πελάτης αλλάζει, έτσι αλλάζουμε κι εμείς μαζί του, όλα αυτά τα χρόνια» υπογράμμισε ο κ. Σταύρου.

Επίσης, ανακοινώθηκε η εξέλιξη του προγράμματος πιστότητας AB Plus με στοχευμένες προσφορές και περιεχόμενο, ώστε να αναπτύσσει προσωπική και ποιοτική επαφή με κάθε πελάτη ξεχωριστά και να μπορεί να προσφέρει σε κάθε έναν αυτά που χρειάζεται, όπου και αν βρίσκεται. Στο ίδιο πνεύμα και με σύμμαχο την τεχνολογία, θα φέρει νέες τεχνολογικές εφαρμογές στα καταστήματα ΑΒ για ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση.

Ο κ. Σταύρου αναφέρθηκε στη δέσμευση της ΑΒ Βασιλόπουλος να περιορίσει τη σπατάλη τροφίμων κατά 50% μέχρι το 2025, αυξάνοντας τις δωρεές τροφίμων σε φορείς και συνανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη, διερευνώντας και αξιολογώντας τη σπατάλη τροφίμων στη δική της εφοδιαστική αλυσίδα σε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και το WWF και ιδρύοντας την 1η Εθνική Συμμαχία για την Σπατάλη Τροφίμων σε συνεργασία με το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Ακόμη, η εταιρεία δεσμεύεται να μειώσει το πλαστικό κατά 50% μέχρι το 2025, καταργώντας τα πλαστικά μιας χρήσης που πωλούνται στα καταστήματα του δικτύου της μέσα στο 2020, μειώνοντας το βάρος του πλαστικού σε πολλές συσκευασίες και αντικαθιστώντας το 100% των υπόλοιπων πλαστικών συσκευασιών με συσκευασίες από ανακυκλώσιμο, ανακυκλωμένο ή κομποστοποιήσιμο υλικό.

Πηγή: fortunegreece.com