TIM και Sparkle: Συμφωνία με το Benetton Group για ταχύτερες και πιο ασφαλείς συνδέσεις σε παγκόσμια κλίμακα

    Από: Startup Team

Η Sparkle, ο μεγαλύτερος διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών διασύνδεσης στην Ιταλία και μεταξύ των δέκα κορυφαίων παγκοσμίως και η TIM -η μητρική εταιρεία της Sparkle- υπέγραψαν συμφωνία με το Benetton Group για να επιταχύνουν το digital transformation του ομίλου παγκοσμίως, προσφέροντας ασφάλεια και ελαχιστοποιώντας τις καθυστερήσεις σε περισσότερα από 300 γραφεία, καταστήματα και χώρους παραγωγής.

Χάρη στην καινοτόμο λύση Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) που προσφέρει η TIM Group μέσω της Sparkle, ο Όμιλος Benetton είναι πλέον σε θέση να απλοποιήσει την αρχιτεκτονική του ιδιωτικού δικτύου του, επιτυγχάνοντας πιο αποτελεσματικό έλεγχο των λειτουργειών του σε πραγματικό χρόνο.

Η TIM και η Sparkle παρέχουν μια καινοτόμο δικτυακή υποδομή στο Benetton Group στην Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία, με τη δυνατότητα να διασυνδέει νέες τοποθεσίες σε όλον τον κόσμο καθώς εξελίσσονται οι ανάγκες του Ομίλου. Χάρη στη νέα πλατφόρμα, οι εργαζόμενοι και το προσωπικό των σημείων πώλησης θα μπορούν να έχουν ασφαλή πρόσβαση στο πληροφοριακό σύστημα της εταιρείας από οπουδήποτε.

Η TIM και η Sparkle, χάρη στα δίκτυά τους και την ευρεία διάθεση υπηρεσιών συνδεσιμότητας και ICT, αποτελούν τους κατάλληλους συνεργάτες για εταιρείες και οργανισμούς στην παροχή ψηφιακών υπηρεσιών.