Το Networking ως εργαλείο Μάρκετινγκ

    Από: Startup Team

Ένας επιχειρηματίας σήμερα για να αναπτύξει την επιχείρησή του, εκτός από μάρκετινγκ και τις άμεσες πωλήσεις, οφείλει να δημιουργεί και ένα αποτελεσματικό δίκτυο επαφών και γνωριμιών. Το «χτίσιμο» ενός δικτύου επαφών μπορεί να στηρίξει τον επιχειρηματία και να τον βοηθήσει να πετύχει τους μακροπρόθεσμους στόχους του. Με την κατάλληλη δικτύωση μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε «μυστικές» πληροφορίες, θα ενισχύσετε τις ικανότητές σας και θα αποκτήσετε δύναμη. Στο σημερινό επεισόδιο θα εκτιμήσουμε την αξία και την δύναμη της δικτύωσης, και θα ανακαλύψουμε πως αν γίνει σωστά, θα σας είναι χρήσιμο εργαλείο.

Έτσι, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένη στο studio του SBC TV Channel την Έλλη Γλύτσου Business Networking Expert, συζητούν το πώς η επαγγελματική δικτύωση και οι σωστές γνωριμίες μπορούν να αναπτύξουν τον τζίρο μιας επιχείρησης. Τι είναι η επαγγελματική δικτύωση; Γιατί ακούμε όλο και περισσότερο για αυτή σήμερα; Για ποιους λόγους είναι αποτελεσματική; Τι ορίζουμε «ένα αποτελεσματικό δίκτυο επαφών» Μπορεί να θεωρηθεί το «μάρκετινγκ του μέλλοντος», και αν ναι με ποιο τρόπο; είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που λαμβάνουν απαντήσεις. Παράλληλα, o επιχειρηματίας Γιώργος Χαρμαντάς μας μιλάει για το πώς η επαγγελματική δικτύωση λειτουργεί στην πράξη.

Τέλος, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσίασε tips για το πώς να συστηθείτε με επιτυχία σε ένα event!

Η εκπομπή “Marketing in Practice”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού -επιχειρηματικού καναλιού της χώρας,  ασχολείται με τον κλάδο του Μάρκετινγκ και αντικείμενό της αποτελεί

η παρουσίαση επιχειρηματικών  παραδειγμάτων και προτάσεων μάρκετινγκ ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.  Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται oι βασικές αρχές, τα  εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε. Χρηστικές επιχειρηματικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις. Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 4 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr).

Η εκπομπή, παραγωγής του οικονομικού SBC, μεταδίδεται στην τηλεόραση από το Αττικά TV μέσω Digea κάθε Τετάρτη 23.30 και σε επανάληψη κάθε Πέμπτη 12.30 και Κυριακή 21.00. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Βόρειο Αιγαίο) κάθε Σάββατο 19.30 & 23.30, DION TV (Χαλκιδική, Πιερία, Ημαθία, Πέλλα και Κιλκίς) κάθε Κυριακή στις 18:30, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε εβδομάδα, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα) κάθε Σάββατο 17.40, Ionian TV (Πελοπόννησος) κάθε Παρασκευή 17:30 και κάθε Τρίτη 14:30, Vergina TV (Κεντρική Μακεδονία) κάθε Δευτέρα & Τετάρτη 17.30).

** Το επεισόδιο θα αναμεταδίδεται πλέον και από το κανάλι ΤΗΛΕΠΙΛΟΓΕΣ (Αν. Μακεδονία & Θράκη) κάθε Κυριακή & Πέμπτη 19.30.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 82 «Το Networking ως εργαλείο Μάρκετινγκ» εκπομπή

μπορείτε να την δείτε εδώ: marketingconsultant.gr/to-networking-ergaleio-marketing-neo-epeisodio/