Το Pricefox βραβεύτηκε στα Sales Excellence Awards 2023

    Από: Startup Team

Για μια ακόμη χρονιά το Pricefox διακρίνεται ως μία startup με καινοτόμα δράση και αφοσίωση στην εξυπηρέτηση πελατών.

Με πλήθος συμμετοχών που έσπασε κάθε ρεκόρ στα 11 χρόνια που διοργανώνονται τα Sales Excellence Awards 2023 ξεπερνώντας κατά 20% τις συμμετοχές από πέρυσι, το Pricefox βραβεύτηκε με το Bronze Award για τις εξαιρετικές του επιδόσεις στις πωλήσεις μέσω διαδικτύου.

Το Pricefox είναι το online marketplace υπηρεσιών, όπου οι καταναλωτές μπορούν να συγκρίνουν πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου και παρόχων ενέργειας για να διαλέξουν αυτό που τους συμφέρει περισσότερο.

Διακρίθηκε για το ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό πωλήσεων μέσω του διαδικτύου και για την άμεση και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση πελατών τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση.

Ο θεσμός των Sales Excellence Awards 2023 διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και την Boussias Events και αποτελεί τα τελευταία 11 χρόνια σημείο αναφοράς για τον χώρο των πωλήσεων καθώς αναδεικνύει κορυφαίες πρακτικές από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους.

Η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα πολύμηνης προσπάθειας και αφοσίωσης στην εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών της εταιρείας.

Το όραμα του Pricefox είναι να γίνει το μεγαλύτερη online marketplace υπηρεσιών στην Ελλάδα προσφέροντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να συγκρίνουν και να αγοράσουν υπηρεσίες στην καλύτερη τιμή της αγοράς εξοικονομώντας χρήματα και χρόνο.