Έρχεται το πρώτο μεγάλο ABC Event, powered by Dialectica

    Από: Startup Team
dialectica

Στόχος του συνεδρίου που διοργανώνουν οι φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι η ανάδειξη της αξίας της συμμετοχής σε εθελοντικές φοιτητικές ομάδες

Η Dialectica υποστηρίζει το «ABC Event, powered by Dialectica», το  μεγαλύτερο συνέδριο εντός του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών από φοιτητές για φοιτητές, το οποίο διοργανώνει η νεοσύστατη εθελοντική φοιτητική ομάδα του ΟΠΑ, AUEB GenZ Buddies Club. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου 2024 από τις 09:00 το πρωί, στο Αμφιθέατρο και το Φουαγιέ Αντωνιάδου του ΟΠΑ.

Στόχος του «ABC Event, powered by Dialectica» είναι να ενώσει τα μέλη της φοιτητικής κοινότητας με εθελοντικές φοιτητικές ομάδες, παρουσιάζοντας το πεδίο δραστηριοποίησής τους, τα άτομα που τις στελεχώνουν και τα οφέλη που προκύπτουν από την απασχόληση στις ομάδες αυτές, σε ένα event που περιλαμβάνει workshops, live interviews και panel discussions.

Επίσημος partner του ABC σε αυτό το εγχείρημα θα είναι η Dialectica, κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των information services, πιστή στη δέσμευσή της να στέκεται στο πλευρό των στελεχών του αύριο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναπτύξουν πολλές και σημαντικές δεξιότητες. Στο πλαίσιο αυτό, στελέχη της Dialectica θα συμμετάσχουν σε workshop που στόχο θα έχει να αναδείξει τον ρόλο και τη σημασία των data & insights στη λήψη επενδυτικών αποφάσεων από εταιρείες συμβούλων και ιδιωτικών συμμετοχών.

Επιπλέον, στο «ABC Event, powered by Dialectica» θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τη βιωσιμότητα και το ΕSG, τον αντίκτυπο της Τεχνητής Νοημοσύνης στο πεδίο της εργασίας, καθώς και θέματα ηγεσίας και διαπραγματεύσεων. Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν φοιτητικές ομάδες όπως το ThinkBiz, η AIESEC, η Get Involved, η Mercury Negotiations Academy, το Erasmus Student Network, η UniAI, το TEDxAUEB, το Athens Negotiations Tournament μεταξύ άλλων.

Η συμμετοχή στο «ABC Event, powered by Dialectica» είναι δωρεάν και με τη λήξη του θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

Για να μάθετε περισσότερα για τη νέα εθελοντική φοιτητική ομάδα του ΟΠΑ και τις δράσεις της, πατήστε εδώ.

Σχετικά με την Dialectica

Η Dialectica δραστηριοποιείται στον χώρο της βελτιστοποίησης επιχειρηματικών αποφάσεων παρέχοντας υπηρεσίες σε πελάτες σε 50 χώρες παγκοσμίως. Η εταιρεία συνεργάζεται με τις κορυφαίες επενδυτικές και συμβουλευτικές εταιρείες παγκοσμίως, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συλλέγουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και γνώσεις αγοράς από ειδικούς σε διάφορους τομείς και αγορές.