13 Δεκεμβρίου το Open Office Gala στα νέα καινοτόμα γραφεία της interworks.cloud!

    Από: Startup Team

Η εταιρεία Interworks SA ανακοινώνει την επέκταση των επιχειρήσεών της και καλεί τον επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό κόσμο και φορείς της πολιτείας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο να παραβρεθεί στο μοναδικό Open Office Gala που διοργανώνει. Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12:00, οι πόρτες της εταιρείας θα είναι ανοιχτές στο νεόδμητο χώρο μας στην οδό Χάλκης 7, στην περιοχή Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Επαναπροσδιορίζοντας τον όρο «χώρος εργασίας» η Διοίκηση της εταιρείας – κάνοντας πράξη το όραμά της-, δημιούργησε ένα σύγχρονο περιβάλλον παραγωγικότητας και δημιουργικότητας για το εξειδικευμένο προσωπικό της. Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας, προχώρησε σε νέες επενδύσεις, μέσω των καινοτόμων αυτών υποδομών που θα στεγάσουν τους 95 υφιστάμενους εργαζόμενους, με την προοπτική να φιλοξενήσουν και τις νέες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν.

Σε 1.000 τ.μ. στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκε ένα έργο πρότυπο για την πόλη αλλά και για την Ελλάδα, καθώς σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με υψηλά standards εργονομίας και αισθητικής. Το design του έργου ανέλαβε η εταιρεία 360 Creative, ενώ την κατασκευή επιμελήθηκε το τεχνικό γραφείο Τάτσης Κωνσταντίνος. Εντυπωσιακές custom-made κατασκευές, συρόμενα workstations, brainstorming areas και playrooms με ηλεκτρονικά παιχνίδια και μη, είναι μόνο μερικές από τις λεπτομέρειες που πλαισιώνουν τις εγκαταστάσεις που στα πλαίσια της εκδήλωσης θα είναι ανοιχτές για το κοινό.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν στελέχη του επιχειρηματικού, ακαδημαϊκού, αθλητικού χώρου καθώς και εκπρόσωποι της πόλης της Θεσσαλονίκης. Έχουν προσκληθεί ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Η εκδήλωσή θα στηρίξει με παράλληλες δράσεις το Make a Wish Ελλάδος και το Παιδικό χωριό SOS.