19ο WordPress Larissa meetup

    Από: Startup Team

Το WordPress Larissa meetup επιστρέφει δυναμικά μετά από 2 έτη απουσίας από τις δια ζώσης συναντήσεις. Μπορεί οι συνθήκες να μη μας επέτρεψαν να βρεθούμε νωρίτερα από κοντά αλλά ήρθε η στιγμή να τα ξαναπούμε.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 στις 12 το μεσημέρι το WordPress Larissa meetup ξαναπαίρνει σάρκα και οστά στους χώρους του Πάρκου Καινοτομίας Joist στη συμβολή των οδών Βαλτετσίου & Τριπόλεως.

Στο 19ο WordPress Larissa meetup, θα μιλήσουμε για την Ελληνική Κοινότητα του WordPress και τους τρόπους να συνδεθείς μαζί της αλλά και να συμμετέχεις ενεργά στις δράσεις της και ακόμη θα συζητήσουμε για το επερχόμενο WordCamp Europe 2023 που θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2023.

Μαζί μας θα βρεθεί ο Βαγγέλης Παπαϊώαννου, για να κάνουμε μια “Εισαγωγή στο Gutenberg και το Full Site Editing”.

Ο Βαγγέλης είναι Full-stack Developer με ενασχόληση την ανάπτυξη Web & Mobile εφαρμογών. Τα τελευταία χρόνια ζει στη θεσσαλονικη απ όπου κι εργάζεται remotely. Δυσλεκτικός, δρομέας κι ενεργό μέλος της κοινότητας του WordPress.

Κοντά μας και ο Πάνος Κουκούλης, θα μας μιλήσει για τα “5+5 must-have WooCommerce plugins για το eshop σου”, για να κάνεις τη ζωή και τη δουλειά σου πιο εύκολη.

Ο Πάνος Κουκούλης είναι Creative Director & Business Admin σε μια μεγάλη πλειάδα ελληνικών εταιρειών αλλά και επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

Ιδρυτής της εταιρείας Simplyfine, με 13 έτη εμπειρίας σε WordPress & WooCommerce, συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις στην ελληνική κοινότητα του WordPress.

Χωρίς όμως το χορηγό μας, το Πάρκο Καινοτομίας Joist και τους ανθρώπους που το απαρτίζουν τίποτα από όλα αυτά δε θα ήταν εφικτό. Το JOIST είναι ένα phygital οικοσύστημα που ενισχύει την καινοτομία και τη μεταφορά γνώσης στα πεδία της επιχειρηματικότητας, της τεχνολογίας, της επιστήμης, της τέχνης και του design.

Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους, στο meetup.com (δεξιά στήλη, Join and RSVP. Η σύνδεση είναι εφικτή και με τα στοιχεία εισόδου σας στο Facebook, αν δεν θέλετε να φτιάξετε έναν καινούριο λογαριασμό).

Τέλος, μπορείτε να βοηθήσετε στην επιλογή των θεμάτων των επόμενων συναντήσεων, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο.

Σας περιμένουμε όλους εκεί.