2023: 5 έξυπνες δράσεις μάρκετινγκ για απόκτηση νέων πελατών | Ζωντανά στην Αθήνα

    Από: Startup Team

Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας θα βρεθεί για μια ακόμη φορά στην διοργάνωση MONEY SHOW 2023 στην Αθήνα.

Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας, πιστοποιημένος σύμβουλος, συγγραφέας 6 βιβλίων για το μάρκετινγκ και παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής “Marketing in Practice” συγκεντρώνει και παρουσιάζει σύγχρονες και βασικές τάσεις στο μάρκετινγκ και στις πωλήσεις για φέτος.

Το 2023 είναι μια χρονιά προκλήσεων. Η οικονομία δείχνει να έχει σκαμπανεβάσματα και η ψυχολογία του κόσμου (δηλαδή πελατών & καταναλωτών) μεταβάλλεται συνεχώς. Οι εξελίξεις στην επιχειρηματικότητα είναι ραγδαίες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις καλούνται να χρησιμοποιήσουν κατάλληλα το μάρκετινγκ για να δημιουργήσουν προϊόντα και υπηρεσίες και να προσελκύσουν αποτελεσματικά (και άμεσα) νέους πελάτες.

 

Στην ομιλία αυτή θα δούμε:

➡️  Πως διαμορφώνεται σήμερα ο σύγχρονος πελάτης;

➡️  Ποιο είναι το σύγχρονο sales funnel;

➡️ Τι αλλάζει στον τρόπο που πρέπει να προσεγγίζουμε το μάρκετινγκ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων;

➡️  Ποιες οι 5 τεχνικές μάρκετινγκ θα μας αποφέρουν τα μέγιστα αποτελέσματα το 2023;

Απαιτείται σήμερα: δράση – αναπροσαρμογή – ευελιξία για την ανάπτυξη του αύριο. Σταθερά, αποτελεσματικά και στρατηγικά.

➡️  Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες για συμβουλευτική σε ερωτήσεις και απορίες σχετικά με το μάρκετινγκ των δικών τους επιχειρήσεων.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δεσμεύστε τη θέση σας άμεσα εδώ:  marketingconsultant.gr/omilies-seminaria/omilia-2023-5-exypnes-draseis-marketingk-gia-apoktisi-neon-pelaton/

Η ομιλία αυτή παρουσιάζεται στα πλαίσια του MONEY SHOW 2023 το Σάββατο 8 Απριλίου 2023, 16.00-17.30 στο Ξενοδοχείο The Athens Marriot (Αίθουσα ΚΑΣΟΣ).

Απαιτείται προεγγραφή λόγω περιορισμένων θέσεων.

 

Βιογραφικό Ομιλητή:

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012)  (www.marketingconsultant.gr ) και ασχολείται ενεργά στο χώρο παραπάνω από είκοσι χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην

L’ Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού και εμπορικού μάρκετινγκ στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις όπως: Biotherm (Homme), L’ Oreal Professionnel, Lancôme και Kiehl’s. Με την πολυετή εμπειρία του έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία.

Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων (Soft Skills). Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, ενώ έχει γράψει 6 βιβλία για το μάρκετινγκ και την εφαρμογή του στις επιχειρήσεις. Το 2019 και το 2021 βραβεύτηκε ως «Best Marketing Consultant» στα βραβεία ενώ το 2022 βραβεύτηκε ως Aesthetics Best Marketing Consultant. Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την τηλεοπτική θεματική εκπομπή «Marketing in Practice» που προβάλλεται από το 2014 στο Attica TV/SBC TV και 11 ακόμα περιφερειακούς σταθμούς στην Ελλάδα.

 

Χορηγοί Επικοινωνίας: