21ο WordPress Larissa meetup

    Από: Startup Team

Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress επιστρέφει με το 21o WordPress Larissa meetup το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 στις 12 το μεσημέρι στους χώρους του Πάρκου Καινοτομίας Joist στη συμβολή των οδών Βαλτετσίου & Τριπόλεως.

Κοντά μας θα βρεθεί ο Ηλίας Τσαλδάρης, με μια ομιλία σχετικά με “Metaverse WordPress Development: Principles and Challenges.”

Θα μάθουμε πώς μπορεί το Metaverse να οδηγήσει τις εξελίξεις για τις υλοποιήσεις μέσω του WordPress στο Web 3.0 αλλά και πως επηρεάζεται η ίδια η ανάπτυξη του WordPress.

Θα προσεγγίσουμε την έννοια του “Metaverse”, η οποία συνδυάζει πολλαπλά τεχνολογικά στοιχεία, όπως η εικονική πραγματικότητα, η επαυξημένη πραγματικότητα, ζωντανές ροές δεδομένων, video streaming με αλληλεπίδραση, εικονικά και μη περιβάλλοντα στα οποία οι χρήστες “ζουν” παράλληλα σε πολλαπλά ψηφιακά επίπεδα.

Ο Ηλίας φοίτησε στο τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών με ειδίκευση στα οικονομικά και επιχειρησιακά μαθηματικά. Είναι Google Partner στα πεδία Google Ads και Google Analytics.

Είναι ιδρυτής της Innovation Group, η οποία εξειδικεύεται στο Search Engine Marketing και δραστηριοποιείται προσφέροντας υπηρεσίες B2B σχετικά με τη διαφήμιση και το Digital Marketing. Από τις αρχές του 2020 είναι συνιδρυτής της πλατφόρμας e-expo.

Στον τομέα του SEM εκτελεί καθήκοντα Data Analyst / SEM – SEO Consultant ενώ στον τομέα της διαφήμισης και του Web 3.0 πειραματίζεται ως Art Director –  Metaverse Architect.

Μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό για θέματα που απασχολούν όσους ασχολούνται με την πλατφόρμα και την Κοινότητα του WordPress.

Το WordPress Larissa meetup νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει για τη στήριξη το χορηγό μας, το Πάρκο Καινοτομίας Joist και τους ανθρώπους που το απαρτίζουν τίποτα από όλα αυτά δε θα ήταν εφικτό. Το JOIST είναι ένα phygital οικοσύστημα που ενισχύει την καινοτομία και τη μεταφορά γνώσης στα πεδία της επιχειρηματικότητας, της τεχνολογίας, της επιστήμης, της τέχνης και του design.

Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους, στο meetup.com (δεξιά στήλη, Join and RSVP. Η σύνδεση είναι εφικτή και με τα στοιχεία εισόδου σας στο Facebook, αν δεν θέλετε να φτιάξετε έναν καινούριο λογαριασμό).

Τέλος, μπορείτε να βοηθήσετε στην επιλογή των θεμάτων των επόμενων συναντήσεων, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο.

Σας περιμένουμε όλους εκεί.