22ο WordPress Larissa meetup

    Από: Startup Team

Στο 22o WordPress Larissa meetup θα συναντηθούμε την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023 στις 6 το απογευμα στους χώρους του Πάρκου Καινοτομίας Joist στη συμβολή των οδών Βαλτετσίου & Τριπόλεως.

Κοντά μας θα βρεθεί ο Γεράσιμος Τσιάμαλος, που θα μας μιλήσει για “WordPress, Project Gutenberg και τα επόμενα 15 9 χρόνια.”

Στο WordCamp της Θεσσαλονίκης το 2018, μιλήσαμε για το WordPress και τα επόμενα 15 χρόνια. Πέρασαν 6 χρόνια από τότε, οπότε και είναι μια καλή ευκαιρία να επικαιροποιήσουμε τη παρουσίαση εκείνη και να δούμε τι ακριβώς σημαίνει Project Gutenberg πλέον.

Ο Γεράσιμος είναι designer και εργάζεται στο χώρο του web design από το 2001. Το 2007 ήρθε σε επαφή με το WordPress και το 2012 μπήκε στον χώρο των premium WordPress themes σαν συνιδρυτής του CSSIgniter.com. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την επέκταση/συντήρηση της μικρής συλλογής του από παλιούς υπολογιστές.

Μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό για θέματα που απασχολούν όσους ασχολούνται με την πλατφόρμα και την Κοινότητα του WordPress.

Το WordPress Larissa meetup νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει για τη στήριξη το χορηγό μας, το Πάρκο Καινοτομίας Joist και τους ανθρώπους που το απαρτίζουν τίποτα από όλα αυτά δε θα ήταν εφικτό. Το JOIST είναι ένα phygital οικοσύστημα που ενισχύει την καινοτομία και τη μεταφορά γνώσης στα πεδία της επιχειρηματικότητας, της τεχνολογίας, της επιστήμης, της τέχνης και του design.

Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους, στο meetup.com (δεξιά στήλη, Join and RSVP. Η σύνδεση είναι εφικτή και με τα στοιχεία εισόδου σας στο Facebook, αν δεν θέλετε να φτιάξετε έναν καινούριο λογαριασμό).

Τέλος, μπορείτε να βοηθήσετε στην επιλογή των θεμάτων των επόμενων συναντήσεων, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο.

Σας περιμένουμε όλους εκεί.