3rd Trading in U.S. Waters Seminar at Posidonia 2022

    Από: Startup Team

Το Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την  Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος της Βόρειας Αμερικής (NAMEPA), στο πλαίσιο της “Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης Posidonia 2022”, διοργανώνουν την Πέμπτη 9 Ιουνίου, δύο διαδικτυακές εκδηλώσεις στο Metropolitan Expo Center. Και οι δύο εκδηλώσεις διοργανώνονται σε πλήρη συνεργασία με το Εμπορικό Τμήμα της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, το Int’l Propeller Club των Ηνωμένων Πολιτειών και το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος-Maritime Hellas Shipping Cluster.
Το “3ο Σεμινάριο Trading in US Waters: Towards Decarbonized Maritime Sector by 2050“, που πραγματοποιείται την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 και ώρα 10.00-15.15, αποτελεί ένα θεσμοθετημένο forum το οποίο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες του ναυτιλιακού κλάδου και αφορά τις κρίσιμες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η Ναυτιλία καθώς και τις στρατηγικές συμμόρφωσης με σημαντικούς περιβαλλοντικούς κανονισμούς.
Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση της τρέχουσας κατάστασης των ναυτιλιακών και θαλάσσιων υπηρεσιών και θα ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις, εστιάζοντας στις ευκαιρίες που δημιουργούνται. Ειδικότερα, στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος οι:

  • Nikolaos Bakatselos, President, American-Hellenic Chamber of Commerce
  • Joe Hughes, Chairman, NAMEPA & CEO, American Club
  • Costis Frangoulis, President, International Propeller Club, Port of Piraeus
  • George Pateras, President Hellenic Chamber of Shipping
  • Yuri Arthur, Senior Commercial Officer, Embassy of the United States in Athens
  • LCDR J.B. Zorn, Chief, Inspections, U.S. Coast Guard Activities Europe
  • Ιωάννης Μανιάτης, Alt. Professor, Digital Systems Dept., University of Piraeus Former Minister of Environment, Energy and Climate Change
  • Εκπρόσωποι αμερικανικών και πολυεθνικών εταιριών

Event Pagewww.amcham.gr/events/event/3rd-trading-in-u-s-waters-and-shark-tank-events/
Registrationwww.eventora.com/en/Events/amcham-decarbonized-maritime-sector