4ος Κύκλος- Online Marketing Masterclass & Consulting: Αποκτήστε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για την επιχείρησή σας

    Από: Θέμης Σαρανταένας

Το Νέο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα 4 εβδομάδων, Online Marketing Masterclass & Consulting, με εισηγητή τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα είναι πλέον διαθέσιμο για 4η φορά!

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα στοχεύει στο να σας παρέχει πρακτικές συμβουλές και λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν από την επόμενη κιόλας μέρα στις επιχειρήσεις σας καθώς και τα κατάλληλα εφόδια για να αναπτύξετε με επιτυχία την επιχείρησή σας με:

 • 4 online πρακτικά μαθήματα Marketing (webinars) και
 • ΔΩΡΟ 1 ώρα εξατομικευμένο Business Consulting

Μαθήματα:

 1. Αρχές Marketing μιας σύγχρονης Επιχείρησης
 2. Αρχές Βασικές Αρχές Επικοινωνίας με πελάτες, προμηθευτές & συνεργάτες
 3. Τεχνικές Πωλήσεων
 4. Τεχνικές Εξυπηρέτησης Πελατών στη Σύγχρονη Eπιχείρηση

Μόλις με 35 ευρώ το μάθημα! (Early Booking Offer μέχρι 26/9/2019)

Πληροφορίες Webinar:

 • o Έναρξη μαθημάτων: Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019
 • Πότε: Κάθε Τετάρτη
 • Ώρα: 19.30 – 21.00
 • Μέσω: Webinar – live μετάδοση & Q&As
 • Διαθέσιμα videos on demand για 7 ακόμα μέρες από την πρώτη προβολή

Απευθύνεται σε:

 • Επιχειρηματίες
 • Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων
 • Ελεύθερους Επαγγελματίες
 • Managers Επιχειρήσεων
 • Όσους θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους

Σημείωση: Μεταξύ των μαθημάτων υπάρχουν επιχειρηματικές ασκήσεις που πρέπει να γίνουν για την επιχείρησή σας, οι οποίες επιβλέπονται από το σύμβουλο για την ορθότητά τους και δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες και εγγραφές: www.marketingtraining.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 2117706299 ή στο info@marketingtraining.gr

από: Θέμης Σαρανταένας

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC17024:2012) στην Ελλάδα και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.gr & www.marketingconsultant.com.cy) και ασχολείται ενεργά στο χώρο τα τελευταία δέκα οκτώ χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L’Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού και εμπορικού μάρκετινγκ σε μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις όπως: Biotherm (Homme), L’ Oreal Professionnel, Lancοme και τη νέα μάρκα για την Ελλάδα Kiehl’s. Με την πολυετή εμπειρία του έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία. Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα, εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών ∆εξιοτήτων (Soft Skills). Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, μέλος του HCA (Hellenic Coaching Association), του EMCC (European Mentoring & Coaching Council) & του ICF (International Coaching Federation).

Το 2019 και το 2021 βραβεύτηκε ως «Best Marketing Consultant» στα βραβεία Franchise για την προσφορά του στον κλάδο. Ακόμα, επιμελείται και παρουσιάζει την τηλεοπτική θεματική εκπομπή «Marketing in Practice» που προβάλλεται από το 2014 στο Attica TV/SBC TV και δέκα ακόμα περιφερειακούς σταθμούς στην Ελλάδα. Τέλος, τα marketing podcasts του φιλοξενούνται στην Athens Voice.