7 στρατηγικές για τοπικό μάρκετινγκ που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας

    Από: Startup Team

Η έκθεση KEM Franchise θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 15 έως και τις 18 Μαρτίου 2019 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας (Λεωφόρος Λαυρίου 301).

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίες θα παρουσιάσουν πρωτότυπα concept και θα δώσουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να διαλέξουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία το concept που τους ταιριάζει και θα τους εξασφαλίσει την μελλοντική τους επαγγελματική σταδιοδρομία.

Στα πλαίσια της έκθεσης ο σύμβουλος μάρκετινγκ θα κάνει μια ομιλία ανοιχτή (δωρεάν είσοδο με πρόσκληση) στο κοινό με θέμα: “7 στρατηγικές για τοπικό μάρκετινγκ που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!”

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είτε είναι ανήκουν σε franchise είτε όχι, έχουν ανάγκη από τοπικό μάρκετινγκ και υποστήριξη στην κοινωνία την οποία δραστηριοποιούνται. Ένα Brand Name μπορεί να φέρει αναγνωρισιμότητα, όμως η αύξηση πωλήσεων, οι σταθεροί και χαρούμενοι πελάτες θα έρθουν από τις καθημερινές μελετημένες κινήσεις μάρκετινγκ. Στην ομιλία αυτή θα παρουσιαστούν οι τεχνικές εκείνες (online και offline) που θα αναπτύξουν την επιχείρησή σας τοπικά, είτε αυτή ανήκει σε μια αλυσίδα, είτε λειτουργεί αυτόνομα.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, 14.00-15.00 και η προεγγραφή είναι απαραίτητη. Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την ομιλία και εγγραφούν θα μπουν την έκθεσή ΔΩΡΕΑΝ με πρόσκληση (ισχύει για τους 20 πρώτους). Εγγραφές εδώ: bit.ly/2IDKCZH

Τηλέφωνο πληροφοριών: 2117706299 – H έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας.