Ανακάλυψε τα soft skills σου στην καραντίνα! (Facebook Live by ThinkBiz & Owiwi!)

    Από: Vicky Dallas

SAVE THE DATE: Το Σάββατο 11/04 στις 18:30 το ThinkBiz μαζί με τον CEO και Co-Founder της Owiwi, Ηλία Βαρθολομαίο, θα κάνουν ένα Facebook Live και θα λύσουν όλες οι απορίες μας σχετικά με τα Soft Skills!!!

❗️tip❗️

Σχετικά με το ThinkBiz:
www.thinkbiz.gr/

Το ThinkBiz είναι ο πρώτος φοιτητικός σύλλογος επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα με έδρα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στόχος του είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας και η σύνδεση του επιχειρείν με το πανεπιστήμιο.

Σχετικά με την Owiwi:
www.owiwi.co.uk/

Η Owiwi είναι μια Ελληνική start-up εταιρία που κατασκευάζει serious games και η καινοτομία της είναι ότι φτιάχνει παιχνίδια για να χρησιμοποιηθούν από τις σύγχρονες επιχειρήσεις για την επιλογή και την αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού τους.

από: Vicky Dallas

Η Βίκυ Ντάλλας, σπούδασε στην Αγγλία - Bachelor σε Interactive Multimedia Communications και Master σε E-Commerce. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2006 και δημιούργησε τη 9AM (Εταιρεία Κατασκευής Web Applications). Το 2007 παράλληλα με τη 9AM έκανε Master σε Business Administration (MBA) στο ALBA Graduate Business School το οποίο ολοκλήρωσε το 2009. Κύρια δραστηριότητά της είναι η 9AM που έχει εξειδικευτεί στην κατασκευή Tailor Made Web Applications + Websites. Από το 2009 ασχολήθηκε με την προώθηση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα μέσω του Startup.gr. Το 2016 το APPOCALYPSIS (appocalypsis.com) που βοηθάει στο Conversion των Ιστοσελίδων δίνοντας χρήσιμα εργαλεία στους ιδιοκτήτες ιστοσελίδων για να επικοινωνήσουν μηνύματα με τους επισκέπτες τους ή να αποθηκεύσουν E-mails.