Blockchain Economy 2020 – Istanbul

    Από: Startup Team

Η παγκόσμια κοινότητα των crypto και της τεχνολογίας blockchain, από την περιοχή της Ευρασίας, της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής, θα συγκεντρωθούν στον «κόμβο» της Κωνσταντινούπολης, σε ένα από τα πιο σημαντικά event της νέας χρονιάς.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Τρύφων Πανούσης

Η παρουσία του Startup.gr, ως χορηγού επικοινωνίας σε μεγάλα blockchain συνέδρια συνεχίζεται. Μετά τη Μάλτα του 2019, σειρά έχει η Κωνσταντινούπολη. Απομένουν μόνο λίγες μέρες για το δεύτερο και πιο ολοκληρωμένο Συνέδριο blockchain και κρυπτονομισμάτων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Πόλη για δύο ημέρες φέτος (αντί μίας το περσινό) στις 20-21 Φεβρουαρίου 2020 στο εντυπωσιακό WOW Convention Center. Οι κύριοι ομιλητές και οι ιδιότητές τους εξηγούνται στη διαδικτυακή διεύθυνση της εκδήλωσης (www.blockchaineconomy.istanbul/EN/speakers_2020.html), κατά τη διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τις χρηματοοικονομικές τεχνολογίες του μέλλοντος με τα καλύτερα διεθνή ονόματα του τομέα. Το Blockchain Economy 2020, με μεγάλο ποσοστό συμμετοχής από 60 χώρες, θα είναι η μεγαλύτερη συνάντηση στην ευρύτερη περιοχή για λογαριασμό, φέρνοντας σε επαφή χιλιάδες επιχειρηματίες, επενδυτές, λάτρεις κρυπτονομισμάτων και επαγγελματίες σε ποικίλους τομείς. Παράλληλα, θα προσφέρει μια τεράστια ευκαιρία δικτύωσης για την Κοινότητα κρυπτονομισμάτων της Τουρκίας επίσης.

Τι περιλαμβάνεται στο Blockchain Economy2020;
Η δεύτερη έκδοση επικεντρώνεται ειδικά σε θέματα όπως το “dual citizenship”, “citizenship through investment” και “global citizenship”.  “ιθαγένεια μέσω επενδύσεων” και “παγκόσμια ιθαγένεια”. Η αποκέντρωση θεωρήθηκε εργαλείο προώθησης της Δημοκρατίας λόγω της ικανότητάς της να βελτιώνει την οικονομική ελευθερία του ατόμου και να αυξάνει την ισότητα με τη διάθεση χρηματοδοτικών πόρων σε παγκόσμιο επίπεδο. Ως εκ τούτου, σε αντίθεση με όλα τα γεγονότα στην περιοχή, το Συνέδριο παρέχει στους λάτρεις των crypto τις σωστές συνθήκες για να εξερευνήσουν περισσότερες χώρες, ιδρύματα και εταιρείες που προσφέρουν διασυνοριακή ιθαγένεια στην Έκθεση Ιθαγένειας (Citizenship Expo).

Επιπλέον, η περιήγηση με το καινοτόμο Bitcoin Bus προσφέρει την ευκαιρία να επισκεφθείτε τα ιστορικά και τουριστικά μέρη της Κωνσταντινούπολης μαζί με τους “crypto enthusiasts”. Περισσότερες πληροφορίες για το Bitcoin Bus θα βρείτε σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο: www.blockchaineconomy.istanbul/EN/bitcoinbus.html

Από την άλλη πλευρά, οι τρεις πρώτες νεοσύστατες (startup) επιχειρήσεις που είχαν υποβάλει αίτηση για τον διαγωνισμό “BEcomp” θα βραβευτούν φέτος κατά τη διάρκεια του λαμπρού event VIP Networking & Award Dinner του  Blockchain Economy 2020. Εκτός από το “κανονικό εισιτήριο” (Regular), το οποίο περιλαμβάνει την παρουσία σας σεόλες τις συνεδρίες, υπάρχει επίσης το ” EXPO pass” για τους συμμετέχοντες που επιθυμούν να δικτυωθούν με διάφορες εταιρείες που βασίζονται σε blockchain και τους εκπροσώπους τους στην EXPO area. Οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να αγοράσουν εισιτήρια για όλα τα παράπλευρα event, όπως το Closing Party, το Networking Dinner και φυσικά το Bitcoin Bus – Istanbul Tour.

Ποιοι θα μιλήσουν στο Blockchain Economy2020;

Ο παγκοσμίου φήμης επιχειρηματίας κρυπτονομισμάτων John McAfee, ο αναλυτής της Wall Street Tom LEE, ο ιδρυτής του Blockchain.com Nicolas Cary, ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος των εργαστηρίων AVA, Emin Gün Sirer, επίσης ο επικεφαλής επιχειρήσεων του ανταλλακτηρίου OKEx,  Andy Cheung είναι μεταξύ των κεντρικών ομιλητών της εκδήλωσης. Πρόσφατα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της BitCherry Paul

Ανακαλύψτε όλα τα παραπάνω event και κλείστε τη θέση σας μέσα από το επίσημο portal www.blockchaineconomy.istanbul/EN/,

Το Startup.gr θα είναι εκεί και θα καταγράφει από κοντά όλες τις εξελίξεις στον πιο fintech κόσμο, αυτόν της τεχνολογίας Blockchain & Crypto.