“Design the Future with LG” 2022 Consultants Event του τμήματος Business Solutions της LG σε έναν εικονικό κήπο, στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθηνών

    Από: Startup Team

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG διοργάνωσε το 2022 Consultants Event με τίτλο “Design the Future with LG” μέσα σε έναν εικονικό κήπο που στήθηκε στους χώρους του Ολυμπιακού Μουσείου Αθηνών στις 30 Ιουνίου. Ήταν η  πρώτη εκδήλωση για μελετητές της LG Business Solutions μετά από δύο χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας και ανέδειξε την premium αισθητική και τεχνολογία της LG στις επαγγελματικές λύσεις Κλιματισμού, Θέρμανσης και Εξαερισμού.

Το θέμα της φετινής διοργάνωσης “Sustainable Innovation”,  ήταν οι οικολογικές λύσεις Κλιματισμού, Θέρμανσης και Εξαερισμού όπως αντλίες θερμότητας, συστήματα Multi V και λύσεις αεραγωγών καθώς και λύσεις βελτίωσης της ποιότητας του εσωτερικού αέρα, προϊόντα για διασύνδεση των κεντρικών κλιματιστικών μονάδων και απομακρυσμένο έλεγχο εγκαταστάσεων.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Εμπορικός Διευθυντής του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions της LG, κ. Γιάννης Μαντάς, παρουσιάζοντας τoν πρωταρχικό ρόλο που έχουν οι προτάσεις των εταιρειών μελέτης και σχεδιασμού για την κατάκτηση των σύγχρονων κατασκευαστικών προκλήσεων. Στην διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ισχύουσες Ευρωπαϊκές νομοθεσίες και τις τάσεις της αγοράς από την επικεφαλής του τμήματος LG EU Engineering & Business Strategy, που συμμετείχε στην εκδήλωση σε απευθείας σύνδεση με την Γαλλία.

Στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν από κοντά μελετητές με τους μηχανικούς της LG, να μοιραστούν πληροφορίες και να ανταλλάξουν απόψεις. Η εκδήλωση έκλεισε με γεύμα και μια εντυπωσιακή ξενάγηση που διοργανώθηκε από την ομάδα του Ολυμπιακού Μουσείου, δίνοντας την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να μυηθούν στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων μέσα από LG διαδραστικές οθόνες που έχουν τοποθετηθεί για την παρουσίαση της ιστορίας και της εξέλιξης των Ολυμπιακών Αγώνων από την Αρχαιότητα μέχρι σήμερα.