Διάκριση για τον Ελληνικό οργανισμό Youthmakers Hub σε Πανευρωπαϊκά Βραβεία

    Από: Startup Team
Youthmakers Hub

Γιορτάζοντας την καινοτομία και τον αντίκτυπο στα βραβεία .eu Web Awards 2023.

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023, ο οργανισμός Youthmakers Hub ταξίδεψε από την Αθήνα για να παρευρεθεί στο Maison du Bois στις Βρυξέλλες στην τελετή απονομής των φετινών βραβείων .eu Web Awards από το EU Registry, με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων ευρωπαϊκών ιστοσελίδων. Ως εταίρος επικοινωνίας για το AfriConEU, το Youthmakers Hub διαχειρίζεται την ιστοσελίδα του έργου , η οποία αρχικά κατάφερε να εξασφαλίσει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό ψήφων ανάμεσα σε 863 υποψηφιότητες. Στη συνέχεια επιλέχθηκε από την κριτική επιτροπή ως η καλύτερη ανάμεσα σε τρεις διαγωνιζόμενες ιστοσελίδες και κέρδισε το πρώτο βραβείο , ξεχωρίζοντας στη κατηγορία “The Laurels”.

Το AfriConEU έχει λάβει χρηματοδότηση από το πρόγραμμα έρευνας και καινοτομίας “Horizon 2020” της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρόκειται για την πρώτη διηπειρωτική ακαδημία δικτύωσης για κόμβους ψηφιακής καινοτομίας σε Ευρώπη και Αφρική με στόχο την ενίσχυση ενός κοινού οικοσυστήματος καινοτομίας και νεοφυών επιχειρήσεων ΕΕ-Αφρικής.

Η αναγνώριση αυτή όχι μόνο επικροτεί την ιστοσελίδα του έργου, αλλά υπογραμμίζει επίσης τον θετικό αντίκτυπο του AfriConEU στον ψηφιακό τομέα. Η νίκη αυτή αναδεικνύει τη δέσμευση του Youthmakers Hub στην καινοτομία, στη δημιουργία αντίκτυπου, και στην παροχή πολύτιμου περιεχομένου στο διαδίκτυο.

 Tο βραβείο είναι ένα σκαλοπάτι προς ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην παροχή μιας πρωτοποριακής ψηφιακής εμπειρίας, παρέχοντας τα απαραίτητα εργαλεία και γνώσεις και προωθώντας συνεργασίες στην Ευρώπη και την Αφρική. Μέσω της ανάπτυξης ικανοτήτων και της στρατηγικής επικοινωνίας, ενδυναμώνουμε οργανισμούς και άτομα για να ξεκλειδώσουν το πλήρες δυναμικό τους.

Μείνετε συνδεδεμένοι με το Youthmakers Hub:

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.youthmakershub.com και επικοινωνήστε μαζί μας στο info@youthmakershub.com.

Το Youthmakers Hub (YMH) είναι ένας ευρωπαϊκός μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα την Ελλάδα, ο οποίος ειδικεύεται στην ανάπτυξη ικανοτήτων και στην επικοινωνία και διάδοση για έργα με γνώμονα τον αντίκτυπο στην Ευρώπη και την Αφρική. Το όραμα του οργανισμού είναι να καλλιεργήσει μια νέα γενιά ενδυναμωμένων νέων ατόμων που δημιουργούν θετικές αλλαγές στις κοινότητές τους. Αποστολή του YMH είναι να λειτουργήσει ως καταλύτης για την κοινωνική αλλαγή παρέχοντας τα απαραίτητα εργαλεία & γνώσεις και προωθώντας συνεργασίες μεταξύ Ευρώπης και Αφρικής.