Δίχως καμία αμφιβολία το WordCamp Athens 2022, θα είναι μια συναρπαστική εμπειρία!

    Από: Startup Team

Η οργανωτική ομάδα έχει μεριμνήσει για κάθε λεπτομέρεια ώστε τόσο οι επισκέπτες όσο και οι χορηγοί να έχουν μια ευχάριστη και παράλληλα ασφαλή εμπειρία κατά την διάρκεια του συνεδρίου. Οι οργανωτές ακολουθούν πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως αυτά διαμορφώνονται από τις επίσημες αρχές.

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά στην σελίδα COVID Information.

Οι ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφώσει την καθημερινότητα τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχουν μειώσει τον ενθουσιασμό της Ελληνικής Κοινότητας WordPress. Αντίθετα όλοι μετράνε τις μέρες που θα ανταμώσουν στο WordCamp Athens, στις 9 Απριλίου 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συμμετάσχετε στο συνέδριο. Μπορείτε να πάτε ως επισκέπτης με την αγορά εισιτηρίου, ή να γίνεται χορηγός ή να δηλώσετε συμμετοχή ως εθελοντής/ρια. Επιπλέον, μην ξεχνάτε πως την επόμενη μέρα θα έχετε την μοναδική ευκαιρία να συνδράμετε έμπρακτα και στην εξέλιξη του WordPress.

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, ακριβώς μία μέρα μετά το κεντρικό event του WordCamp Athens 2022, θα συναντηθούν, όσοι το επιθυμούν, στο φιλόξενο χώρο του coworking space Found.ation, Ευρυσθέως 2 & Πειραιώς 123, για να προσφέρουν όλοι μαζί στην κοινότητα του WordPress.