ECOTIVITY: Δωρεάν σεμινάριο για την σπατάλη τροφίμων (food waste)

    Από: Startup Team

Το ECOTIVITY συνεχίζει τον κύκλο δωρεάν περιβαλλοντικών σεμιναρίων “ECOSEMINARS” και το 2023.

Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 , νέες και νέοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα 7ωρο διαδραστικό σεμινάριο για την σπατάλη τροφίμων.

Το Eco-Seminar «Βάλε ένα τέλος στην σπατάλη τροφίμων – ένας εύκολος οδηγός» θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στα κεντρικά γραφεία της WWF στην Αθήνα και θα διαρκέσει από τις 11:00 μέχρι τις 18:00.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, δεν απαιτεί προηγούμενη εξειδίκευση στον τομέα και απευθύνεται σε νέους 18-30 ετών.

 

Τι περιλαμβάνει το Eco-Seminar:

Το σεμινάριο  έχει στόχο την ενημέρωση των πολιτών για το κρίσιμο θέμα της διαχείρισης και σπατάλης τροφίμων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ειδικούς στα θέματα της σπατάλης τροφίμων, να ανταλλάξουν απόψεις, να αναπτύξουν ιδέες και τελικά, να μάθουν τρόπους για την μείωση της σπατάλης τροφής στην καθημερινότητά τους μέσα από δραστηριότητες και ομιλίες.

Διαβάστε περισσότερα στο : ecotivity.gr/2023/05/28/ecoseminar-food-waste/

 

Τρόπος συμμετοχής:

Μπορείτε να εξασφαλίσετε δωρεάν την θέση σας στο σεμινάριο κάνοντας έγκαιρα την αίτησή σας στον σύνδεσμο εδώ: forms.gle/NdUxWNFekrVkEWc36 

 

Το έργο του ECOTIVITY μέχρι σήμερα:

Από το 2019 , η ομάδα της ECOTIVITY ΑΜΚΕ διοργανώνει δωρεάν σεμινάρια και δραστηριότητες, για παιδιά και ενήλικες, με στόχο την προώθηση της βιωσιμότητας και την απόκτηση των απαραίτητων δεξιοτήτων και γνώσεων για μια πιο βιώσιμη κοινωνία.

Μέχρι σήμερα έχουμε διοργανώσει 3 θερινά σχολεία, 2 εξειδικευμένα Eco-Seminar ,έχουμε εκπαιδεύσει απολύτως δωρεάν πάνω από 200 νεαρά άτομα ενώ μέσα από τα δίκτυα μας και τις εκδηλώσεις που στηρίζουμε έχουμε ευαισθητοποιήσει εκατοντάδες ακόμα συμπολίτες μας σε ζητήματα περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.

Αυτή την περίοδο η ομάδα του ECOTIVITY συμμετέχει ενεργά στο Stage A του ClimAccelerator 2023 από το Impact Hub Athens για την ενίσχυση του νέου της project ECO-GUIDE.