Εκδήλωση: «Γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και στο Οικοσύστημα των Startups»

    Από: Startup Team

Τη Δευτέρα 28/02 στις 19:00 (GTM +2) πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 3ο Pre-Event του European Startup Universe Greece, με τίτλο “Γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και στο Οικοσύστημα των Startups”. Το European Startup Universe Greece είναι ένα πρόγραμμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, στο οποίο δίνεται δωρεάν η ευκαιρία να δικτυωθούν ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις τεχνολογικού χαρακτήρα μεταξύ τους, αλλά κυρίως με καθιερωμένους ιδρυτές/τριες, επενδυτές/τριες, σπουδαίους/ες συμβούλους επιχειρήσεων και ειδικούς του οικοσυστήματος των startups.

Όπως και στα 2 προηγούμενα Pre-Events του European Startup Universe Greece, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω Facebook Live. Το παρόν Pre-Event θα συντονίζεται από την Αθηνά Καλτσίκη, η οποία είναι η φετινή διοργανώτρια του προγράμματος στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως στρατηγικοί συνεργάτες ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε και η Smart Umbrella, με τη Λίνα Τσαλταμπάση, Πρόεδρο Σ.Ε.Γ.Ε. και CEO του ομίλου εταιριών OECON Group, η Δάφνη Βιτσικουνάκη, Γραμματέας Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων στο Α’ Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στον Άγιο Φραγκίσκο, η Μαρία Χαλά, Angel Investor, Σύμβουλος επιχειρηματικότητας & Επικεφαλής της ICC Women Hellas και ο Χρήστος Κοτσακάς, δημοσιογράφος στο Επιχειρώ.

Μόλις ολοκληρωθούν τα Pre-Events, θα λάβει χώρα το πρόγραμμα των 6 εβδομάδων, το οποίο θα διαρκέσει από 1 Μαρτίου μέχρι και 7 Απριλίου του 2022. Οι αιτήσεις έχουν πλέον ανοίξει και οι ομάδες που θα αιτηθούν θα έχουν πρόσβαση σε workshops, εκπαιδευτικό υλικό, ευκαιρίες χρηματοδότησης και εβδομαδιαίες ζωντανές συνομιλίες Q&A με έμπειρους ιδρυτές και επενδυτές νεοφυών επιχειρήσεων. Δίνεται επιπλέον η δυνατότητα να συμμετέχει κάποιος/α ως ειδικός, εξειδικευμένος δηλαδή επαγγελματίας σε κάθε κλάδο (business developers, marketers, δικηγόροι κα.), ώστε να προσφέρει την εμπειρία του στους ζητούμενους τομείς, όπως η ανάπτυξη αρχικού προϊόντος, η επικοινωνία, οι πωλήσεις και οι στρατηγικές χρηµατοδότησης κα.

Εγγραφές για το main event → bit.ly/ESUGreece_Register

Link event στο Facebook: www.facebook.com/events/472510341030811