Eκδήλωση: «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Έγκαιρος Εντοπισμός Επιχειρηματικών Κρίσεων: Εργαλεία για επιχειρηματίες και εκπαιδευτές»

    Από: Startup Team

Η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 – 19:30 στην εκδήλωση με τίτλο «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Έγκαιρος Εντοπισμός Επιχειρηματικών Κρίσεων: Εργαλεία για επιχειρηματίες και εκπαιδευτές» που αφορά θέματα (κοινωνικής) επιχειρηματικότητας, βελτίωσης των υφιστάμενων δεξιοτήτων επιχειρηματιών και εκπαιδευτών, και τρόπων αντιμετώπισης επιχειρηματικών κρίσεων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών έργων ‘SECure – SME Early Crisis Toolkit‘ και ‘Soc Entrep4NGOs – Social Entrepreneurship eLearning Programme for NGOs‘. Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα εν λόγω έργα και, μέσω του έργου SECure, οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με συγκεκριμένα εργαλεία για τον έγκαιρο εντοπισμό των επιχειρηματικών κρίσεων.

Η κα Ευαγγελία Δαρατσανού, εμπειρογνώμονας της ΕΕ σε θέματα επιχειρηματικότητας και πιστοποιημένη Μέντορας Έγκαιρης Προειδοποίησης, θα μας μιλήσει για την Έγκαιρη Προειδοποίηση και την Ανθεκτικότητα των επιχειρήσεων, δίνοντας το έναυσμα για περαιτέρω συζήτηση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ακαδημίας Επιχειρηματικότητας, Τσίλλερ 41, 11144 (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ ‘Άγιος Ελευθέριος’).

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και να κάνετε δωρεάν εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο: bit.ly/3CpRxzK