Εκπρόσωποι της Lime μιλάνε για τα σχέδια του e-scooter unicorn στην Ελλάδα

    Από: Startup Team

To 2019 ήταν το έτος που τα e-scooters έκαναν μαζική απόβαση στην Ελλάδα και άλλαξαν τον χάρτη του urban mobility σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρέθυμνο και Ηράκλειο. Ανοίγουμε λοιπόν το 2020 με το πρώτο e-scooter που έκανε την εμφάνιση του στη χώρα μας, ξεπερνώντας μάλιστα τα 1.5 εκατομμύριο rides! To Lime έχει σηκώσει το αστρονομικό ποσό των $756Μ και έγινε unicorn σε χρόνο ρεκόρ έχοντας πλέον κάνει απόβαση σε 120 πόλεις σε 30+ χώρες σε 5 ηπείρους.

Θα έχουμε την ευκαιρία λοιπόν να συζητήσουμε με τον Alessio Raccagna, Senior Manager of Government Affairs της Lime για την Italy και την Ελλάδα, όπως επίσης και τον Δημήτρη Παπαδάκη Operations Manager της Lime Ελλάδας. Θέματα όπως hyper growth, regulation και funding μεταξύ άλλων, και φυσικά να μάθουμε πως βλέπει το Lime τον ανταγωνισμό και τα σχέδια του για τις Ελληνικές πόλεις το νέο χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί πως το κάθε ride καλύπτει περίπου 3,5 χιλιόμετρα και η Lime έτσι έχει μειώσει σημαντικά το περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα των μετακινήσεων καθώς έσωσε 1,3500 τόνους CO2.

Το απόγευμα της Τρίτης 14 Ιανουαρίου (6μμ στο be Finnovative, Πειραιώς 74, Μοσχάτο) είναι αφιερωμένο στο urban mobility.

Θα λείψεις;