Emirates: Open Day για την πρόσληψη έμπειρων και καταρτισμένων πιλότων

    Από: Startup Team

Open Day θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα η Emirates, με στόχο την πρόσληψη έμπειρων και καταρτισμένων πιλότων.

Οι ενημερωτικές συναντήσεις με τους πιλότους θα γίνουν στις 11 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ. και στις 2 μ.μ. και στις 12 Σεπτεμβρίου στις 10π.μ. στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

H Open Day παρέχει την ευκαιρία σε πιλότους να ενημερωθούν για τη διαδικασία πρόσληψης καθώς και να ενημερωθούν σχετικά με την αεροπορική και για τη ζωή στο Ντουμπάι.

Οι πιλότοι μπορούν να επισκεφτούν τις ενημερωτικές συνεδρίες χωρίς προηγούμενη εγγραφή. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να καταφθάσουν στο σημείο την ώρα που ξεκινάει η ενημερωτική συνάντηση. Η πρόσκληση απευθύνεται επίσης και στις συζύγους των πιλότων προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τις συνθήκες ζωής στα Εμιράτα.

Η παρουσία της Emirates στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1996. Τα τελευταία 23 χρόνια, η Emirates έχει προσφέρει τις μοναδικές της υπηρεσίες σε περίπου 2.4 εκατομμύρια επιβάτες στην ελληνική αγορά. Η πρώτη εταιρία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάϊ, η Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει ακόμη τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο.

Πηγή: Epixeiro.gr