Ένας παγκοσμίως δημοφιλής επιχειρηματίας και ομιλητής στην κεντρική σκηνή του TEDxPatras 2019

    Από: Startup Team

Λιγότερες από δέκα μέρες απομένουν μέχρι την πέμπτη διοργάνωση του TEDxPatras. Η φετινή εκδήλωση έχει την ιδιαίτερη χαρά να παρουσιάσει τον Peter Sage, έναν παγκοσμίως δημοφιλή επιχειρηματία με πάνω από 20 νεοφυείς επιχειρήσεις, μερικές από τις οποίες, όπως το brand Energie fitness, έχουν εξελιχθεί σε παγκόσμιες επιτυχίες. Ο Peter Sage χαρακτηρίστηκε ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες και επιχειρηματίες του 2015 από την Inspiring Leadership Now μαζί με τον Sir Richard Branson, τον Elon Musk και τον Mark Zukerberg και είναι ένας αναγνωρισμένος συγγραφέας του οποίου τα βιβλία είναι πρώτα σε πωλήσεις.

Είναι άραγε η επιτυχημένη εξέλιξη αποτέλεσμα βέβαιων και ασφαλών επιλογών; Πώς μπορεί να επηρεάσει μια προδιαγεγραμμένη πορεία ένας εξωτερικός, αβέβαιος παράγοντας; Πώς αντιδρά ο άνθρωπος απέναντι σε πρωτόγνωρες συνθήκες και ενδεχόμενες προκλήσεις; Τι καθιστά έναν οργανισμό ικανό να αξιοποιήσει μια νέα συνθήκη προς όφελός του;

“Λέγεται ότι τα μεγάλα δέντρα αναπτύσσονται στους ισχυρότερους ανέμους, όχι στο καλύτερο έδαφος”. Ο ειδήμων στην παρατήρηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς, Peter Sage, αξιοποιεί αυτή τη λαϊκή ρήση ως έναυσμα για να ξεδιπλώσει τα επιστημονικά του επιχειρήματα. Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου και από τη σκηνή του TEDxPatras 2019, θα αποδείξει γιατί οι προκλήσεις είναι όχι μόνο αναπόφευκτο, αλλά και ευπρόσδεκτο μέρος της ατομικής μας εξέλιξης.

Το TEDxPatras 2019 επιστρέφει για πέμπτη συνεχή χρονιά το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα την «Αβεβαιότητα» και μας καλεί σε ένα ταξίδι μοναδικής εξερεύνησης της έννοιας αυτής. Καταξιωμένες προσωπικότητες και ομιλητές από όλο τον κόσμο θα μας βοηθήσουν να εξερευνήσουμε την έννοια της αβεβαιότητας και μας υποδείξουν τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχίσουμε, διασχίζοντας την κοιλάδα της αβεβαιότητας, τον τρόπο να προχωράμε.

Ο Γιάννης Αλτανόπουλος, Curator του TEDxPatras, ανέφερε σχετικά: «Το TEDxPatras συμπληρώνει φέτος τα πέντε χρόνια παρουσίας του στον χάρτη των TEDx εκδηλώσεων με δυναμική παρουσία όχι μόνο στη χώρα αλλά και με συμμετοχές σε διεθνείς εκδηλώσεις και πρωτότυπες πρωτοβουλίες. Η διοργάνωση αποτελεί εκδήλωση-θεσμό στην Πάτρα συμβάλλοντας ενεργά στην καλλιέργεια μιας κουλτούρας ιδεών, διαλόγου και καινοτομίας, ικανή να αποτελέσει καταλύτη για προσωπική ανέλιξη και πηγή έμπνευσης για το Πατραϊκό και όχι μόνο κοινό. Η φετινή διοργάνωση προσεγγίζει την έννοια της Αβεβαιότητας, ως την κρίσιμη κατάσταση κατά τη λήψη αποφάσεων μέσα από αληθινές ιστορίες και ιδέες που αξίζει να διαδοθούν».

Μείνετε συντονισμένοι για όλα αυτά που προετοιμάζει η ομάδα του TEDxPatras και ακολουθήστε την πορεία αυτή μέσα από το Facebook, το Twitter και το Instagram.