Envolve Entrepreneurship – «Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα» στην Καλαμάτα

    Από: Startup Team

Το Envolve Entrepreneurship διοργανώνει και φέτος το ταξίδι με τίτλο «Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα», που αποτελεί μία σειρά συναντήσεων σε πολλές ελληνικές πόλεις στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού πυλώνα του οργανισμού. Σκοπός του ταξιδιού είναι η αναζήτηση και στήριξη δραστηριοτήτων στις τοπικές κοινότητες που αφορούν την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας υποδέχεται την ομάδα του Envolve στην πόλη της Καλαμάτας την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019, ενώ η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (πλατεία 23ης Μαρτίου).

Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Πρόεδρος του Envolve Entrepreneurship κ. Jimmy Αθανασόπουλος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Στις συναντήσεις αυτές, πέρα από νέους και υφιστάμενους επιχειρηματίες, συμμετέχουν φορείς και θεσμικοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, της ακαδημαϊκής κοινότητας, των εμπορικών επιμελητηρίων, καθώς και άλλων επαγγελματικών οργανώσεων. Επίκεντρό τους είναι η μεταφορά γνώσεων και καλών πρακτικών από τη σκηνή της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται αναλυτικά για τους τρόπους που μπορούν να επωφεληθούν από το Envolve, καθώς και για τη διαδικασία αίτησης στο Envolve Award Greece 2019. Παράλληλα, στοχεύουν στην προώθηση της επικοινωνίας και των συνεργειών μεταξύ των διαφορετικών τοπικών φορέων και επιχειρηματιών.