«Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2020» Μια ημέρα αφιερωμένη στο Ελληνικό Χρηματιστήριο και τις κορυφαίες εταιρείες του!

    Από: Startup Team

«Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2020»
Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, 13.00, LiveOn Hybrid Event
Μια ημέρα αφιερωμένη στο Ελληνικό Χρηματιστήριο και τις κορυφαίες εταιρείες του!

Για 18η συνεχόμενη χρονιά το περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνει τα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2020», σε συνεργασία με την ethosEVENTS και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, με στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων που στηρίζουν την ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού. Τα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ» αναγνωρίζονται από την επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα ως ένας καταξιωμένος θεσμός ετήσιας αξιολόγησης των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρειών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου στις 13.00 ως LiveOn Hybrid Event, και θα μεταδοθεί μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP, επιτρέποντας σε μεγαλύτερο αριθμό ενδιαφερομένων από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από την άνεση και την ασφάλεια του προσωπικού τους χώρου.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεχωρίζουν ενδιαφέρουσες ομιλίες και συζητήσεις με την συμμετοχή σημαντικών στελεχών του επιχειρηματικού τομέα και εκπροσώπων φορέων, οι οποίοι θα θα δώσουν από διάφορες οπτικές γωνίες έγκυρη ενημέρωση για τις εξελίξεις της αγοράς και τις προοπτικές ανάπτυξης της. Στον κατάλογο των ομιλητών βρίσκονται οι:

 • Βασιλική Λαζαράκου, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Αρχής Κινητών Αξιών και Αγορών, Πρόεδρος της Κοινής Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Εποπτικών Αρχών για τις Τιτλοποιήσεις
 • Νικόλας Μαντζούφας, Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού Ταμείου Ανάκαμψης του Υπουργείου Οικονομικών
 • Αθανάσιος Στ. Κουλορίδας, Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Εισηγμένων Εταιριών (ΕΝΕΙΣΕΤ), Επίκουρος Καθηγητής Δικαίου Εταιριών και Κεφαλαιαγοράς του ΟΠΑ,
 • Σπυρίδων Κυρίτσης, Πρόεδρος, Σύνδεσμος Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΣΜΕΧΑ),
 • Θεοφάνης Μυλωνάς, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ, Πρόεδρος, Ένωση Θεσμικών Επενδυτών (ΕΘΕ)
 • Χαρίκλεια Απαλαγάκη, Γενική Γραμματέα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών
 • Γιώργος Λινάτσας, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Axia Ventures Group,
 • Γεώργιος Τανισκίδης, Πρόεδρος της Optima bank
 • Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO της ethosGROUP

Τα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ», αναγνωρισμένα από την επιχειρηματική κοινότητα ως ένας θεσμός ετήσιας αξιολόγησης των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρειών,  φέτος περιλαμβάνουν 19 επιμέρους κατηγορίες, στις οποίες θα απονεμηθούν συνολικά 55 βραβεία. Επίσης, για τις κατηγορίες «Εμβληματική Προσωπικότητα του Χρηματιστηρίου Αθηνών» και «Manager of the Year» θα δοθούν 2 τιμητικές διακρίσεις.

Κατηγορίες Βραβείων:  

 1. Βραβείο Καλύτερης Εταιρίας – 2020
 2. Βραβείο Καλύτερης Εταιρίας FTSE LARGE CAP – 2020
 3. Βραβείο Καλύτερης Εταιρίας Διεθνούς Δραστηριοποίησης – 2020
 4. Βραβείο Καλύτερης Εταιρίας Μεσαίας – Μικρής Κεφαλαιοποίησης- 2020
 5. Βραβείο Καλύτερης Εταιρίας του Δημοσίου – 2020
 6. Βραβείο Καλύτερης Τράπεζας – 2020
 7. Βραβείο Ανάκαμψης Αποτελεσμάτων – 2020
 8. Βραβείο Υψηλών Ρυθμών Ανάπτυξης – 2020
 9. Βραβείο Διεθνοποίησης – 2020
 10. Βραβείο Υψηλών Επενδύσεων – 2020
 11. Βραβείο Επιχειρηματικής Καινοτομίας – 2020
 12. Βραβείο Επενδυτικών Σχέσεων – 2020
 13. Βραβείο Εταιρικής Διακυβέρνησης – 2020
 14. Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης – 2020
 15. Βραβείο Καλύτερης Εταιρίας Εναλλακτικής Αγοράς – 2020
 16. Βραβείο Καλύτερης Χρηματιστηριακής – 2020
 17. Βραβείο Καλύτερης Εταιρείας Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων 2020
 18. Βραβείο Καλύτερης ΑΕΕΑΠ – 2020
 19. Βραβείο Καλύτερης Εταιρείας Asset & Wealth Management 2020

Κριτήρια αξιολόγησης των βραβευμένων επιχειρήσεων αποτελούν η ανάπτυξή τους, οι επενδύσεις, οι καινοτόμες δράσεις τους, ο διεθνοποιημένος προσανατολισμός τους, τα θετικά αποτελέσματα και η συμπεριφορά τους απέναντι στη χρηματιστηριακή αγορά και στο επενδυτικό κοινό.

Η βαθμολογία και, συνεπώς οι νικητές, προέκυψαν από την ψήφο επενδυτικού κοινού, τους αναγνώστες του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και της εβδομαδιαίας ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week, καθώς και τους επισκέπτες του οικονομικού και επιχειρηματικού portal banks.com.gr. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η συμμετοχή του κοινού αλλά και των ειδικών της αγοράς.

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο ethosevents.eu/event/vraveia-hrima-2020/ καθώς επίσης και τα social κανάλια της ethosEVENTS στο Facebook και το LinkedIn.

«Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ»
Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021
13.00, LiveOn Hybrid Event