Εσύ πόσα σκαλιά μπορείς να ανέβεις;

    Από: Startup Team

Έλα στο μεγαλύτερο νεανικό πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας για να ανακαλύψεις πώς οι αλλαγές μετατρέπονται σε ευκαιρίες!

Το ThinkBiz Academy 2022 πραγματοποιείται και φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά στις 13 και 14 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy, εκπέμποντας και μεσω live streaming, και προσφέροντας μία μοναδική 360° εμπειρία μετα απο 2 χρόνια περιορισμών. Απο τις αλλαγές των τελευταίων αυτών χρόνων σκοπός μας είναι να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία και να εξελιχθούμε μέσα απο αυτά.

Με τίτλο “Scaling Elements” το ThinkBiz Academy 2022 στοχεύει να δείξει ότι κάθε αλλαγή μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην κορυφή, και μέσα από τις δράσεις του διημέρου, να παρακινήσει τους attendees να ανακαλύψουν πόσο ψηλά μπορούν να ανέβουν.

Βιωσιμότητα και Ψηφιοποίηση, Εξέλιξη και Νεανική Επιχειρηματικότητα είναι οι 4 πυλώνες που δείχνουν τον δρόμο προς την κορυφή και τους οποίους θα εξερευνήσουμε με τη βοήθεια ομιλητών και trainers από τη Microsoft, τη Dialectica, την Napapijri και πολλές ακόμα.

Είσαι έτοιμος να κάνεις Scale-Up;

Πάρε το εισιτήριό σου για το ThinkBiz Academy 2022.

Επισκέψου το ThinkBiz Academy στο Instagram και στο Facebook και ακολούθησέ μας για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις εξελίξεις!

Το event θα υποστηρίξουν ως Diamond Sponsor η Dialectica, ως Major Sponsor η Ergo, ως Silver Sponsor η Enterprise Greece και ως Bronze Sponsor οι Cardlink, Flip New Media και Pal.

Ακόμα με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στηρίζουν επίσης η Κέαρ ως Major In Kind Sponsor και οι In-Kind Sponsors: Παπουτσάνης, ΕΛΓΕΚΑ, Mars, Napapijri, Nestle, Kellog Company, Fresh Line, Ploos Design και Εκδόσεις Βιότοπος.

*Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ThinkBiz, του πρώτου φοιτητικού συλλόγου επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα με έδρα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.