Fintech in Tourism: Το πιο καινοτόμο πάνελ για τον τουρισμό στο Greek Fintech Hub 1.0 Conference!

    Από: Startup Team

Το Greek Fintech Hub με χαρά σάς προσκαλεί στο 1ο Greek Fintech Hub Conference, που θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Καρατζά της Εθνικής Τράπεζας, στις 21 Οκτωβρίου.

 

Μην χάσετε το Fintech in Tourism panel!

Στο γεμάτο πρόγραμμα του συνεδρίου, το οποίο επιδιώκει να δώσει έμφαση στους τομείς του τουρισμού, της έρευνας, των τεχνών και των δημιουργικών βιομηχανιών, συμπεριλαμβάνεται και το πάνελ με τίτλο: “Fintech in Tourism”, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στις fintech καινοτομίες του τουριστικού κλάδου.

Το πάνελ που θα ξεκινήσει αμέσως μετά το coffee break – μεταξύ 15:30-16:00 μ.μ. – θα συντονίσει η κα. Κατερίνα Σαριδάκη, Διευθύντρια του CapsuleTravel & Hospitality Accelerator, ενώ καλεσμένοι ομιλητές θα είναι οι:

– Πένυ Ρίζου, Director of Global Payments, Etraveligroup.com

– Γρηγόρης Σιουρούνης, Global Strategy/Co-Founder, EveryPay.gr

– Κωνσταντίνος Σουρνόπουλος, Director of Accounts Payable, Accounts Receivable and Due Diligence, Sani/Ikos Group

Kαι μην ξεχνάτε! Η μέρα μας θα ξεκινήσει από νωρίς. Σας περιμένουμε όλους από τις 10:30 π.μ., έχοντας ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα που έχει σκοπό να φέρει σε άμεση επαφή ευρωπαϊκούς και διεθνείς φορείς με πρωτοβουλίες από τον χώρο του 𝐅𝐢𝐧𝐭𝐞𝐜𝐡 και να ενθαρρύνει τον διάλογο, την αλληλεπίδραση και τη δικτύωση.

 

Τι είναι το Greek Fintech Hub; 

Ο Capsuleσταθερά πιστός στην έννοια των συνεργειών και των συμπράξεων λαμβάνει μέρος στην πρωτοβουλία Greek Fintech Hub ως ιδρυτικό μέλος, με το βλέμμα στραμμένο τόσο στη βελτιστοποίηση του εγχώριου τουριστικού προϊόντος, όσο και στην ενεργή υποστήριξη του startup οικοσυστήματος.

Στην πρωτοβουλία αυτή, η οποία έχει σαν κύριο στόχο την ανάπτυξη της οικονομίας, συνδράμουν 6 σημαντικοί ελληνικοί φορείς, οι συνεργάζονται σε μια πρωτοβουλία ανάδειξης των παραπάνω ζητημάτων: η Εθνική Τράπεζα μαζί με την Endeavor Greece, το Ίδρυμα Ωνάση, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μαζί τους και η ευρωπαϊκή πρωτοβουλία Crowd Dialog.

 

… και τι ακριβώς κάνει το Greek Fintech Hub; 

Με επίκεντρο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στο Fintech, τη χρηματοδότηση καινοτόμων επιχειρήσεων στον τομέα, τη σύνδεση του Fintech με την έρευνα στα πανεπιστήμια και στα ερευνητικά κέντρα, καθώς επίσης την ενημέρωση και τη δικτύωση με σημαντικά δίκτυα και πρωτοβουλίες του εξωτερικού, το πρόγραμμα Greek Fintech Hub περιλαμβάνει μία σειρά δράσεων:

Χρηματοδότησης με fundraising meetups

Δικτύωσης με ιταλικές και ισπανικές τράπεζες που «τρέχουν» αντίστοιχα προγράμματα χρηματοδότησης

Συνεργασίας με την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία Crowd Dialog

Ενημέρωσης μέσα από τα μηνιαία Fintech Talks

Διοργάνωσης ειδικών workshops για Fintech σε Creative Industries και Τουρισμό.

 

Εγγραφές εδώ

Ατζέντα εδώ