Fuckup Nights Greece #3 // Quarantine Edition

    Από: Startup Team

Το Fuckup Nights Greece εκπέμπει online και με χριστουγεννιάτικη διάθεση σε όλο τον κόσμο, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, στις 21:00. Φόρεσε τα καλά σου και κράτησε θέση στο Zoom.

Από την περίοδο της πρώτης καραντίνας και προκειμένου να διατηρήσουμε την παγκόσμια κοινότητα ασφαλή, θέσαμε σε παύση τις κοινωνικές μας συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις, ώστε να αποφύγουμε κάθε κίνδυνο. Κι έτσι, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε την αποτυχία διαδικτυακά!

Όλο η κοινότητα του Fuckup Nights έχει μεταφερθεί online και κάθε μέρα πραγματοποιούνται Quarantine Edition events σε όλο τον κόσμο. Το Fuckup Nights Greece διοργανώνεται από το Fuckup Nights Heraklion εκπροσωπώντας όλη την Ελλάδα!

Το πρόγραμμα του Fuckup Nights Greece #3 θα είναι εορταστικό! Τρεις υπέροχες γυναίκες θα μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες επαγγελματικής αποτυχίας, ενώ αρκετές εκπλήξεις περιμένουν όσους το παρακολουθήσουν, για να έρθουν πιο κοντά στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

ΟΜΙΛΗΤΡΙΕΣ

  • Μαρία Ζαρωτιάδου,Sc. Marketing, Διευθύνουσα Σύμβουλος για την Plan Of Business, μέλος του Harvard Business Review Advisory Council
  • Στέλλα Κάσδαγλη, Co-founder Women On Top & Συγγραφέας
  • Μαρία Τσατσάκη, Δημιουργός της atakaistoria.gr (για ιστορίες, αξέχαστες στιγμές και πολλά άλλα!)

Αφιλτράριστο, ειλικρινές, ευαίσθητο & χιουμοριστικό το event που αποδέχεται και προβάλλει την αποτυχία ως εργαλείο για την επιτυχία, για άλλη μια φορά μας προσκαλεί χωρίς καμία διάκριση! Απευθύνεται σε όποιον πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί από τα λάθη του και τα λάθη των άλλων, να κινητοποιηθεί, να εμπνευστεί, να αλληλεπιδράσει με άλλα ανήσυχα μυαλά & να γνωρίσει το “κίνημα της αποτυχίας”. Κράτησε θέση εδώ ΔΩΡΕΑΝ

To FuckUp Nights διοργανώνεται στην πόλη του Ηρακλείου από την ομάδα της Bizrupt, και προσδοκά να δημιουργήσει μια κουλτούρα αποδοχής γύρω από την αποτυχία.