Fuckup Nights Greece – Quarantine Edition

    Από: Startup Team

Safe, FUN & online Fuckup Nights events!

✷ Πέμπτη, 23 Απριλίου
✷ 20:00-21:00
✷ Κράτησε θέση εδώ: bit.ly/FuckupNightsGreece

Προκειμένου να διατηρήσουμε την παγκόσμια κοινότητα ασφαλή, θέσαμε σε παύση τις κοινωνικές μας συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις, ώστε να αποφύγουμε κάθε κίνδυνο εν μέσω της τρέχουσας υγειονομικής κατάστασης.
Αντί να μοιραζόμαστε χειραψίες και ιούς στις εκδηλώσεις μας, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε την αποτυχία διαδικτυακά!

Κάντε join την Πέμπτη, 23 Απριλίου στο 𝟏𝐨 𝐅𝐮𝐜𝐤𝐮𝐩 𝐍𝐢𝐠𝐡𝐭𝐬 𝐆𝐫𝐞𝐞𝐜𝐞 𝐐𝐮𝐚𝐫𝐚𝐧𝐭𝐢𝐧𝐞 Ε𝐝𝐢𝐭𝐢𝐨𝐧 που θα παρουσιαστεί από το Fuckup Nights Heraklion, το οποίο διοργανώνεται από τον οργανισμό Bizrupt Lab!

Για το 𝐅𝐮𝐜𝐤𝐮𝐩 𝐍𝐢𝐠𝐡𝐭𝐬 𝐆𝐫𝐞𝐞𝐜𝐞 𝐐𝐮𝐚𝐫𝐚𝐧𝐭𝐢𝐧𝐞 Ε𝐝𝐢𝐭𝐢𝐨𝐧 είδαμε ξανά όλες τις ομιλίες των #Live event μας και με δημοκρατικές διαδικασίες επιλέξαμε τις τρεις πιο αντιπροσωπευτικές ιστορίες αποτυχίας, που θα παρουσιάσουμε σε ΟΛΟ τον κόσμο!

Ο̲Μ̲Ι̲Λ̲Η̲Τ̲Ε̲Σ̲
🥇 Στέλιος Ηλιάκης, General Manager Sleed & Partner Uni.Fund
🥇 Εμμανουέλα Χατζάκη, Founder & Teacher Μαθήματα Κινέζικων
🥇 Φρανκ Μαούνης, Co-Founder & CEO Papaki

Π̲Ο̲Υ̲
Από την άνεση του σπίτι σου! 💻

▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁ ▁
Τι είναι το FUCKUP NIGHTS?

Το Fuckup Nights είναι ένα παγκόσμιο κίνημα όπου γιορτάζεται η αποτυχία μέσω του διαμοιρασμού fuckup ιστοριών: ιστορίες για αποτυχημένες επιχειρήσεις, projects και καριέρες. Κάθε μήνα σε δεκάδες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, άνθρωποι ανεβαίνουν στη σκηνή για να παραδεχτούν τα επαγγελματικά τους λάθη σε ένα άγνωστο για τους ίδιους κοινό.

Το πρώτο event πραγματοποιήθηκε στην Πόλη του Μεξικού τον Σεπτέμβριο του 2012, όπου πέντε φίλοι ένιωσαν την ανάγκη να απελευθερωθούν από το στίγμα της αποτυχίας κατά τη διάρκεια μιας κουβέντας τους.

Σήμερα, το Fuckup Nights έχει επεκταθεί σε περισσότερες από 300 πόλεις και 90 χώρες σε όλο τον κόσμο!