Greek Exports Forum & Awards 2023

    Από: Startup Team
  • 9-10 Μαρτίου 2023, LiveOn Hybrid Event
  • Υποβολή υποψηφιοτήτων έως τις 13/2/2023

Όσες επιχειρήσεις διαθέτουν ισχυρό όραμα και επιχειρηματικές πρακτικές που ξεπερνούν τα σύνορα της Ελλάδας μπορούν να υποβάλουν τις υποψηφιότητές τους για τα Greek Exports Awards 2023 μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2023, επιλέγοντας μεταξύ των κατηγοριών εκείνη που αντιστοιχεί στο έργο και τις δραστηριότητές τους.

Σε μια χρονιά κατά την οποία οι ελληνικές εξαγωγές κατέγραψαν ένα ακόμη ρεκόρ, υπερβαίνοντας το φράγμα των 50 δισ. ευρώ (ήδη από το ενδεκάμηνο του 2022), για πρώτη φορά στην ιστορία, η φετινή διοργάνωση των Greek Exports Forum & Awards έρχεται να προβάλει τις ευκαιρίες που προκύπτουν για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες και χρηστικά «εργαλεία», προκειμένου να ενισχύσουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα.

Παράλληλα, η διοργάνωση θα αναδείξει και θα επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στον εξαγωγικό τομέα, σε μία ακόμη χρονιά που κινήθηκε υπό την επήρεια των γεωπολιτικών συγκρούσεων, της πανδημίας και των υψηλών κοστολογίων.

Η Τελετή Απονομής των Greek Exports Awards 2023 θα διεξαχθεί υβριδικά, με φυσική παρουσία σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και online μέσα από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της Ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.

Μπορείτε να υποβάλετε την υποψηφιότητά σας για τις ακόλουθες κατηγορίες, ακολουθώντας τον σύνδεσμο: ethosevents.eu/awards/gefa/