H Schneider Electric σε αναζήτηση και υποστήριξη των νέων ταλέντων

    Από: Startup Team
  • Η εταιρεία συμμετείχε ως bronze partner στο Talent Days που πραγματοποιήθηκε στις 10-11 Μαρτίου από την College Link

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, συμμετείχε ως bronze partner στο Talent Days που διοργανώθηκε από την πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για νέους, College Link, στο Ζάππειο στις 10 και 11 Μαρτίου 2023.

Στο πλαίσιο της διήμερης εκδήλωσης, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με στελέχη της Schneider Electric, σχετικά με τις ανάγκες τους και τα μελλοντικά σχέδια τους και να ενημερωθούν για τις αξίες της εταιρείας, το όραμά της και τις προηγμένες λύσεις της, καθώς και για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης Beyond Green Skills, που θα διεξαχθεί φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Το Beyond Green Skills είναι μια πρωτοβουλία της Schneider Electric για την ενδυνάμωση και τη στήριξη της νέας γενιάς. Μέσω του προγράμματος, η Schneider Electric παρέχει ένα μεγάλο εύρος ευκαιριών μάθησης και εξέλιξης, καλώντας τελειόφοιτους και νέους απόφοιτους Πολυτεχνικών και Οικονομικών Σχολών, που διαθέτουν λιγότερο από δύο χρόνια εργασιακής εμπειρίας, να υποβάλουν την καινοτόμο ιδέα τους και να διεκδικήσουν μία θέση πρακτικής άσκησης σε μία από τις πιο βιώσιμες εταιρείες στον κόσμο. Έτσι, τους δίνεται η δυνατότητα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά εργασίας, απασχολούμενοι με ένα συναρπαστικό αντικείμενο και ενδιαφέροντα projects στις νέες τεχνολογίες, με πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων.

Mε θεμελιώδεις αξίες την ανθρώπινη ανάπτυξη και τη συνεργασία για την επίτευξη της βιωσιμότητας, η εταιρεία θέτει τους εργαζόμενούς της σε προτεραιότητα και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την εξασφάλιση ενός σύγχρονου, υγιούς και ευχάριστου περιβάλλοντος εργασίας, χωρίς αποκλεισμούς.

Το Talent Days είναι μια δράση διάρκειας δύο ημερών που δίνει τη δυνατότητα στους νέους να εξελίξουν τις κοινωνικές δεξιότητές τους και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία μέσα από τη δικτύωση με κορυφαίες εταιρείες, αλλά και την εκπαίδευση και ενημέρωσή τους για τις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς.